Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-03-30, 23:43
[M] napisał/a:
Pozycja boczna (na boku, z lekko podciągietymi kolanami i ugietymi rekoma): Potrafisz stawiać czoła przeciwnościom. Może nie aż tak perfekcyjnie jak typ pierwszy, ale często można ci pogratulować. Jesteś wystarczająco uparty, aby dopiąć swego. Jesteś rozsądny i trzeźwo oceniasz szanse sukcesu. Powoli krok po kroku idziesz do przodu. Umiesz odnaleźć swoje miejsce na Ziemi. Porażki nie załamują cię, uczysz się na błędach. Patrzysz na świat dość optymistycznie.
Na kucharkę - pozycja stojąca, oparta. Ręce swobodnie mieszają zupę, wykonując delikatne ruchy koliste w kierunku ruchów wskazówek zegara. Nogi elastyczne gotowe na wykrok w każdej chwili kiedy trzeba sięgnąć po sól. Usta zamknięte ^^ głowa odchylona, włosy spięte zeby nie wpadały do zupy. Sylwetka wyprostowana tyłeczek wypięty w celach estetycznych.
P.S. wiem ... szowinista , prostak iii ... prostak
Pozycja boczna (na boku, z lekko podciągietymi kolanami i ugietymi rekoma): Potrafisz stawiać czoła przeciwnościom. Może nie aż tak perfekcyjnie jak typ pierwszy, ale często można ci pogratulować. Jesteś wystarczająco uparty, aby dopiąć swego. Jesteś rozsądny i trzeźwo oceniasz szanse sukcesu. Powoli krok po kroku idziesz do przodu. Umiesz odnaleźć swoje miejsce na Ziemi. Porażki nie załamują cię, uczysz się na błędach. Patrzysz na świat dość optymistycznie
Tak zasypiam. A spię podobno na plecach, ręce rzucone za głową i chrrrrap.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
zasypiam na brzuchu , z nogami rozrzuconymi na boki,ale rece skrzyzowane pod poduszkam- jakim typem w takim razie jestem?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
And I have no privacy
Pozycja embrionalna (ciało zwinięte w kłębek, kolana pod brodą): Jeśli tak zasypiasz, sygnalizujesz światu - kochaj mnie! W głębi duszy czujesz się bezradnym dzieckiem, które chce być kochane i prowadzone za rączke. Jesteś skryty i nieśmiały, dręczą cię kompleksy. Nie potrafisz działać samodzielnie, boisz się wysiłku, odpowiedzialności i kłopotów. W pracy najlepiej czujesz się na szeregowym stanowisku.
juz pisała, że embrionalna?
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
phi xD jestem jedyna i wyjatkowa ,bo jakos nie wiedze bys pisala ,ze rece masz pod poduszka
And I have no privacy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.