Wysłany: 2007-12-25, 19:44
Perfum nie dobiera się do osobowości czy do koloru włosow po prostu- albo Ci się podobają, albo nie. Ja mam z tych chupa chups Divine Paradise- dla mnie duzy plus to ich cena, bo zapach jest tak ładny, że mogłby spokojnie kosztowac duzo wiecej
Ja nie mam swojego określonego rodzaju zapachu. Jeśli ostatni perfum się kończy i akurat jestem przy kasie wchodze do drogerii wącham kilka i biorę ten moim zdaniem najładniej pachnący. Psikam na szyję po obu stronach tułowia i jakoś tak odruchowo zawsze na włosy na czybku głowy... jakoś się trzymają. Ostatnie moje perfumy to Nommi i bardzo mi się podobają.
Perfum nie dobiera się do osobowości czy do koloru włosow po prostu- albo Ci się podobają, albo nie. Ja mam z tych chupa chups Divine Paradise- dla mnie duzy plus to ich cena, bo zapach jest tak ładny, że mogłby spokojnie kosztowac duzo wiecej
Akurat tu sie z koleżanka zgodze- niebieskie chupa chups pachna super, ale akurat dla mnie ich cena jest duzym plusem:)
Wysłany: 2008-01-02, 16:36
Bierzesz perfumy, się znaczy tester zwykle, psikasz, i wąchasz.
Albo Ci się podobają, albo nie. Teraz, jeżeli już wiesz, że Ci się podobają,
sprawdzasz czy pachną intensywnie, mocno. Jeśli tak, to myślę, że możesz zaryzykować
Wiem, że to bardzo skomplikowane, ale może akurat się uda -_-' xD
_________________ Obłęd spędzonych dni.
Schowana w kącie twojej szafy, czekam na cud.
Ostatnio zmieniony przez Annó 2008-01-02, 16:38, w całości zmieniany 1 raz
A psikacie perfumami na te papierki, ktore są w sklepie czy na skorę? Co do chupa chups, o których wspominałyście ja wolę Hot Pink od tego niebieskiego.
idziesz do perfumerii, prosisz o tester, fukasz na cialo, wychodzisz z perfumerii, po 15 minutach wachasz miejsce ktore pofukałas i podekmujesz decyzje
Wysłany: 2008-05-18, 12:11
na ogól droższe perfumy dłużej trzymają sie na ciele .
ja swoje mam fioletowe c-thru, od celin dione złote i zielone, złote z adidasa, i jeszcze jakieś tylko nie pamiętam nazwy ; p.
czasem mamie podbieram kenzo amour, Calvin Klein Euphoria, te drugie są cudowne
spryskuje sie na biuście, szyi, za uszami i na włosach, na nadgarstku też.
_________________ Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie,
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil,
Każdy dzień oddala gniew, bo jego ramię siłą jest,
Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona...
Ostatnio zmieniony przez Addicted. 2008-05-18, 12:12, w całości zmieniany 1 raz
Ja dobieram zapachy zależnie od pory roku,nastroju i funduszy.Z reguły na tą porę roku wybieram zapachy orzeźwiejące,ale takie żeby nie gryzły się z antyperspirantem(zapach zielonej herbaty i ogórka) do tego zapaszku teraz się psikam kate moss i pasuje mi to połączenie.
Wysłany: 2008-05-18, 21:44
Jako typowy mężczyzna nie znam się na perfumach. Jak się je dobiera itd. Ale chyba bym nie pomylił damskich z męskimi. Często moja dziewczyna pokazuje mi jakieś perfuy oraz zapachy i dobieramy razem. W końcu to też istotne, czy kobieta lubi zapach swego mężczyzny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.