mój braciszek ( o 7 latek starszy ) był naprawdę gruby... ale w po gimnazjum tak się zawiziął że teraz to on naprawdę wygląda super. schudł dużo poprostu pewnego dnia tak sobie ustalił przestał słodzić herbatę mniej słodyczy nie smarował kanapek masłem (MŻ-mniej żarł)... i zyskał pewność siebie!!!
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Śmiech na sali. A mój kolega ma krzywego zęba i moje koleżanki nim się też nie interesują.
Ludzie!
Na szczęście widzę większość wypowiadających się ludzi ma podobne zdanie do mojego.
I ci grubi, i ci chudzi, i ci normalni - każdy w nich ma coś w sobie, są gusta i guściki. Jedni wolą grubszych, jedni chudszych i tego nie zmienimy. Dodam jeszcze, że z wiekiem [odezwała się starucha ] człowiek zaczyna patrzeć w głąb drugiego człowieka, a nie tylko na to jak wygląda.
Ja tam lubię misiaczkowatych facetów Ale nie takich strasznie grubych ;]
Hmm ja nie zauważyłam żeby w moim środowisku ludzie puszyści byli odrzucani ;] Nawet jeden chłopak ze szkoły uważany za boskiego przez wiele dziewczyn chodzi z panienką, która ma "lekką" nadwagę ;]
Nie bądźmy powierzchowni ;]
_________________ BiG gIrLs DoN't CrY
DoN't Be AfRaId To ToUch I kNoW yOu ThInK I'm A gOoD gIrL
AnD wE bOtH kNoW tHaT tHe StOrIeS eNdInG bUt I cAn'T hIdE tHe TeArS
Wiek: 17 Dołączyła: 03 Maj 2007 Posty: 32 Skąd: brac na wino???
Wysłany: 2007-05-04, 09:07
Jakoś...nie mam nic do takich miśków właśnie, ale...nie byłby szczerze pierwszym kandydatem do zdobycia mego serca...
_________________ "...hold on, I'm falling
can't breathe anymore(...)
these scars need to heal over(...)
can't breathe.. breathe..
colder and colder..
just hold onto me..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.