to zalezy czy do golenia uzywasz mydla, pianki do golenia czy samej wody! ja mam fajny krem, ale jest na recepte, najlepiej idz do lekarza dermatologa on Ci cos na nie przepisze napewno
no dajesz Ruget. Idz i popros o krem do golenia miejsc imtymnych.
hehe nie musi gadac ze do miejsc intymnych...takie same krostki robia sie na twarzy u chlopakow albo pod pachami wiec mozna powiedziec ze na to moj bracik tak zrobil
Hmm...zawsze golę do zera na nogach i pod pachami juz od kilku lat. Natomiast TAM odkąd mam faceta (czyli również kilka lat) ale nie zawsze do zera- czasami pozwalam sobie na różne wzorki
_________________ 'W miłości wszystkie środki są dobre, prócz tych, które prowadzą prosto do celu.'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.