Rozbroił mnie ten temat i wyznania
Nie bedę chyba inna jak powiem, że gole się w popularnych trzech miejscach i to do zera. Nie lubię paseczków. Zresztą zauważyłam, że część dziewczyn nie przycina rosnących na paskach włosów i wygląda to okropnie!
namówiłam mojego mężczyzne by ogolił się pod pachami i "między nogami". Nie muszę teraz połykać jego włosków na przyrodzeniu gdy kochamy się po francusku.
namówiłam mojego mężczyzne by ogolił się pod pachami i "między nogami". Nie muszę teraz połykać jego włosków na przyrodzeniu gdy kochamy się po francusku
Gladko przyjal Twoja prosbe czy bylo ciezko ? Widze,ze na szczescie rosnie liczba "brazyliczykow" . Amen.Modly zostaly wysluchane.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
*faris
Wysłany: 2007-02-16, 17:54
Ja kiedyś próbowałam namówić kolegę, żeby się wygolił między nogami
Potem coś majaczył, że tak zrobił... Aż go spytam w najbliższym czasie xD
A właściwie, dziewczyna jeśli ma za dużo włosów to źle jest... takie niehigieniczne ciut
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
A właściwie, dziewczyna jeśli ma za dużo włosów to źle jest... takie niehigieniczne ciut
To jest temat o facetach. Ale jesli mowa , to jak dla mnie jakiekolwiek to jest nie tylko niehigieniczne,ale i zboczone.
And I have no privacy
*faris
Wysłany: 2007-02-16, 18:03
Świętoszka napisał/a:
To jest temat o facetach.
no to dlaczego 80% wypowiedz to dziewczyn a stylu " goliłam się w 3 miejscach" albo "trzeciego miejsca jeszcze nie goliłam" lol>
Świętoszka napisał/a:
ale i zboczone.
Ok, ok, ok ale jak zaczynają wszyscy dojrzewać i rośnie im co gdzieniegdzie to stają się zboczeni ? lol> nie wiedziałam
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
no to dlaczego 80% wypowiedz to dziewczyn a stylu " goliłam się w 3 miejscach" albo "trzeciego miejsca jeszcze nie goliłam" lol>
Tyyyy,faktycznie,ale jaja.Wymiekam.
faris napisał/a:
Ok, ok, ok ale jak zaczynają wszyscy dojrzewać i rośnie im co gdzieniegdzie to stają się zboczeni ? lol> nie wiedziałam
mowa o ludziach doroslych,ktorzy nie gola,bo nie chca.
And I have no privacy
*faris
Wysłany: 2007-02-16, 18:20
Świętoszka napisał/a:
Tyyyy,faktycznie,ale jaja.Wymiekam.
Dżissssas, aleś zorientowana
Świętoszka napisał/a:
mowa o ludziach doroslych,ktorzy nie gola,bo nie chca.
i nie ma się co dziwić, niektórzy mają uczulenia, podrażnienia, i nie każdy krem to załagodzi
ja np. mam uczulenie na wiele komsetyków, nie mogę żadnymi kremami się nacierać bo mnie skóra swędzi, i nie wyobrażam sobie że miałabym się nacierać tym paskudztwem w takim miejscu... i dlatego będę mało oryginalna i się nie golę doszczętnie, nie mam ochoty na to i możesz mnie wyzywać od zboczeńców, zwisa mi to
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
i dlatego będę mało oryginalna i się nie golę doszczętnie, nie mam ochoty na to i możesz mnie wyzywać od zboczeńców, zwisa mi to
orginalna? coz ma jedno z drugim?
czizus, kobieto jestes bardzo przewrazliwona na swoim punkcie. To ,iz twierdzilam,ze dla mnie jest to zboczone nie oznacza jednoczesnie,ze bede bezposrednio atakowala Ciebie. Kazdy ma inne upodobania i co najwazniejsze, moze o nich glosno mowic. Twoj problem jesli Cie razi sposob w jaki powyzsze ujelam.
And I have no privacy
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-02-16, 18:28, w całości zmieniany 1 raz
*faris
Wysłany: 2007-02-16, 18:31
Świętoszka napisał/a:
orginalna? coz ma jedno z drugim?
nic, po prostu tu większość jest ZA, a ja nie
no i to nie było do Ciebie bezpośrednio skierowane tylko odnośnie całego tematu
Świętoszka napisał/a:
czizus, kobieto jestes bardzo przewrazliwona na swoim punkcie. To ,iz twierdzilam,ze dla mnie jest to zboczone nie oznacza jednoczesnie,ze bede bezposrednio atakowala Ciebie. Kazdy ma inne upodobania i co najwazniejsze, moze o nich glosno mowic. Twoj problem jesli Cie razi sposob w jaki powyzsze ujelam.
A mi to obojętne. Nie razi mnie. Tylko nazywasz zboczeńcami tych co się nie golą
ale zresztą nieważne...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
And I have no privacy
Na szczęście mój mężczyzna jest już dorosłym facetem więc przekonała go siła moich argumentów Nigdy nie podobali mi się owłosieni mężczyźni. Skoro ja się golę, jest mi dużo wygodniej gdy on goli się również. Zapewne wiele mężczyzn uważa, że jest to "pedalskie". Dla mnie jest to higieniczne i daje mi sporą dozę komfortu.
Wysłany: 2007-02-20, 15:55
Thar napisał/a:
igdy nie podobali mi się owłosieni mężczyźni. Skoro ja się golę, jest mi dużo wygodniej gdy on goli się również. Zapewne wiele mężczyzn uważa, że jest to "pedalskie". Dla mnie jest to higieniczne i daje mi sporą dozę komfortu.
lol dziwny mąż ja sam do tego doszedłem to ze nie dawno to nic P ale ledwo zyje jak narazie bo swedzi to jak .... a ojciec sie pytal czy przypadkiem nie wylal mi sie jego zel po goleniu bo ubylo go dosc sporo P ale co tam to chyba minie P ( mam nadzieje)
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wysłany: 2007-02-20, 22:19
aha drogie panie mam pytanie bo przy niektorych odrastajacych wloskach sa czerwone krostki P jak sie tego pozbyc??:P bo to zle wyglada ... a ja nie mam pojecia
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wysłany: 2007-02-20, 22:21
Ruget napisał/a:
P jak sie tego pozbyc??:P bo to zle wyglada ... a ja nie mam pojecia
jezeli chodzisz do kosmetyczki na depilacje woskowa to ich nie masz, jezeli sie maszynujesz to niestety jest to raczej nie ukniknione. Sa jakies kremy i inne bajery.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.