Ja na rękach mam dość dość... ale są jasne na szczęście, bo gdyby było ciemniejsze to możnaby powiedzieć, że jestem małą małpką:D:D:D ale nie rzucają się w oczy tak bardzo.... no może troszeczke... w każdym razie nie ruszam ich:D:D:D
a co do włosów na rękach to nie ma nic wspólnego z kolorem włosów ja jestem blondynką i miałam ciemne włosy na rękach i mi wyjaśniały od słońca
a gole sie od 13 roku nogi i pachy:)
_________________ Głupota jest jednym ze sposobów używania umysłu.
hmm a ja mam takie pytanko :
mam ponad 12,5 roku i tak ostatnio wkurzyły mnie moje nogi, bo włosy mi jakoś bardziej urosły i to było widoczne więc je ogoliłam ale skorzystałam z "przyrzadu" mamy ----> oczywiście przepłukałam potem wodą ( i przed i po), ale jej nie powiedziałam i nie wiem czy teraz kupić sobie swoją maszynkę i schować tak żęby nie widziała czy powiedzieć? proszę doradzcie. wiem że moze wam się wydawać dziecinne ale ja poprostu wcześniej nie maiałam takiej potrzeby ale teraz jest mi trochę głupio...
ps. nie będę mówiła o wcześniejszym poscie ze "w wieku 12 lat bawiąc się barbi i kenem zauważyła ze ma włoski" bo nie lubię jak mnie się postrzega jako bachora...
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
jeszcze nie golilam trzeciego miejsca (miedzy nogami- jak ujol to kumpel wyzej) i tak niewiem zbytnio jak i co i tak dalej... a czuje potrzebe... pomozecie?
[ Dodano: 2006-11-18, 01:06 ]
oczywiscie jesli chodzi o pomoc to chodzi mi o to zebyscie powiedzieli jak i itd... nie chodzi o pomoc w czynach ...
_________________ Kochaj i szlej, nie pytaj co dalej!
Całuj i grzesz, miłością się ciesz!
Nogi I Miedzy Nogami...:) a moze to jest smieszne ale pod pachami nie mam co golic jeszcze... znaczy no juz powoli sie pojawia:) ale jeszcze nie widac...:D
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
rok temu zaczęłam się golić ^^ oczywiscie gole tylko nogi no i pachy też no i ręce jak cos tam jest
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Wysłany: 2006-12-15, 14:56
ja od jakiegos czasu pod pachami i nogi i chyba musze zaczac wlasnie to 3 miejsce(:P)... zwlaszcza, ze chodze regularnie na basen i musze nakladac bikini:D... ale wlasnie doradzcie czym sie olic miedzy nogami?
Loo mi przeszkadzały od samego pocżatku.. xD 11-12 xD a czym sie golicie ? Znacie mase cukrową ? B.dobra i bez bolesna.. włoski 4-6 tygodni nie wyrastaja x;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.