nosimy stringi dla wlasnej wygody... moim zdaniem np.pod spodnica lub sukienka czy nawet pod spodniami tylek wyglada ladniej... to jest dal wlasnej wygody i dobrego samopoczucia.. ja bym sie zle czula wiedzac ze zakladajac sukienke lub cos innego widac mi gacie:/
Pod spodnie,spodenki itp. - stringi.
Natomiast pod spodnice i sukienki nosze tylko figi lub damskie bokserki. Nie usmiecha mi sie wystawianie golego tylka na swiat tylko dlatego,ze hula wiatr.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2006-08-15, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-08-16, 16:11
Pod dłuższą (tj. za kolanko) spódnicę najlepiej nie zakladać wogóle ;-) Zdarza mi się także nie zakładać wcale na imprezę pod dżinsy...i powiem szczerze, że jest mi wtedy tysiąc razy wygodniej :-)
Na codzień stringi są strasznie wygodną bielizną, ale np w zimie wolę pupcię w coś bardziej zabudowanego wcisnąć i wtedy wybieram szorty albo figi :-)
Z reszta ja mam obsesję na punkcie kolorowej i fikuśnej bielizny
Zdarza mi się także nie zakładać wcale na imprezę pod dżinsy
uuu jak dla mnie dosyc niekomfortowe wyjscie, podziwiam ,bo ja lecialabym w podskokach do domciu. Podniecajace tak, wygodne- nie.
And I have no privacy
Moni
Szkoda tylko, ze jak sie przejśc ulicą to na każdym kroku mozna zobaczyć damska pupe w normalnych gaciach. Jednak to forum przeczy wszystkim zasadom. Tu wszystkie dziewczyny noszą stringi! Jakzeby inaczej....
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Szkoda tylko, ze jak sie przejśc ulicą to na każdym kroku mozna zobaczyć damska pupe w normalnych gaciach.
nie wiem jak ty wypatrujesz tych gaci, ale ja gdzie sie obejrze tam widze stringi.
miss irony napisał/a:
Jednak to forum przeczy wszystkim zasadom
zasadom ,ktore Ty tworzysz
miss irony napisał/a:
Tu wszystkie dziewczyny noszą stringi
nie wszystkie, jak zreszta da sie zauwazyc niektore lubia urozmaicenie.
And I have no privacy
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2006-08-27, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Szkoda tylko, ze jak sie przejśc ulicą to na każdym kroku mozna zobaczyć damska pupe w normalnych gaciach. Jednak to forum przeczy wszystkim zasadom. Tu wszystkie dziewczyny noszą stringi! Jakzeby inaczej....
Co sie tak zloscisz z tego powodu co kto nosi? Zazdrość ? Przecież jestesmy "wolni", nosimy co chcemy
Ja uwielbiam stringi. Nic mnie nie uwiera, są bardzo wygodne. A kiedy przychodzą "trudne dni" zamiana ról, zazwyczaj
_________________ "- Moje serce obawia się cierpień - powiedział młodzieniec do Alchemika
pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia [...] "
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-08-28, 15:50
miss irony napisał/a:
Szkoda tylko, ze jak sie przejśc ulicą to na każdym kroku mozna zobaczyć damska pupe w normalnych gaciach.
Gratuluję spostrzegawczości - mnie rzedko kiedy udaje się ujrzeć dziewczynę w figach - nawet latem kiedy nosi sie rzeczy z duzo cieńszych materiałów.
miss irony napisał/a:
Jednak to forum przeczy wszystkim zasadom. Tu wszystkie dziewczyny noszą stringi! Jakzeby inaczej....
Nie rozumiem co Ci tak bardzo przeszkadza w tym, że dziewczyny preferują noszenie stringów? I o jakich zasadach mowa? Bo nie wiedzialam, że są jakieś zasady odnośnie wyboru noszonej bielizny :-)
Wiek: 18 Dołączyła: 28 Sie 2006 Posty: 8 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2006-08-28, 16:34
Nie mam nic przeciw stringom ale dziewczyny coraz częściej z nimi przesadzają
Np: ostatnio jedna laska ubrała do kościoła białe spodnie (nawet fajne) i do tego (koszmarne) czerwone stringi w dodatku z motylem TO BYŁ DOSŁOWNIE SZOK!!!!!!!!
wlasnie...Nota bene sama przeczysz zasadzie(stereotypowi),ze tylko faceci ogladaja sie za tylkami. Swiat najwidoczniej nie poznal miss irony.
miss irony napisał/a:
zasadom ,ktore Ty tworzysz
Nie. zasadom, ktore tworzy swiat
No , no mowic za caly swiat? Podziwiam, ja bym sie nie odwazyla. Poza tym pierwsze slysze, ze wiekszosc kobiet chodzi w gaciach. Kilka lat temu i owszem,ale teraz?
Ps. potwierdza to powyzszy post.
And I have no privacy
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2006-08-28, 16:41, w całości zmieniany 1 raz
Moja babcia zawsze mi stringi ze spodni naciaga i mówi ''kurcze znowu resztki majtek na tylku Ci tylko zostaly...'' Ale bardzo kocham moja babcie:) A taka prawda, że czego bym nie miała na sobie, majtki, figi, stringi to zawsze mi wystają zza spodni w sumie najwięcej mam stringów jak tak etraz patrzę, ale bokserki są chyba najcieplejsze tak na zimowe dni Ale w lecie to tylko striingi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.