ja wole bokserki albo figi a co do kolesia ktory wymyslil meskie stringi to musial miec bardzo skrzywiona psychike a ten ktory to zalozyl... a co do damskich stringow to bikini i tak wymiata a jak dziewczyna zalozy stringi pod spodnie to i tak nic nie widac
Nie chodzi o to żeby było widać... Tylko żeby się dobrze czuć. I zależy jakie spodnie załozysz...
ja osobiscie wole stringi wygoda, estetyka... figi... hmmm... nawet nie pamietam kiedy ostatnio nosilam no chyba ze w stroju kapielowym damskie bokserki tez sa wporzadku... ladnie dopasowane daja super efekt
_________________ Czasem mam chwile,że rozsądek jest daleko w tyle ...
Jakies to lekko podejrzane, ze wszystkie nagle wolą i chodza w stringach. Cos kręcicie. Ja nie bedę kłamac tylko dla tego, zeby jakiś facet po drugiej stronie kabla miał chwile radochy. Wole figi lub dmskie bokserki. Ha!
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Fakt nie ma wygodniejszej bielizny niż stringi. Choć na początku ich noszenia miałam lekko odmienne zdanie, jednak do wszystkiego mozna sie przyzwyczaić.A później już nie czujesz tego, że masz pasek w dupie.Aczkolwiek w zimie jest ryzyko, że nabawisz się zapalenia pęcherza moczowego, a to do przyjemnoście nie nalezy. Za to w lecie stringi jak najbardziej. Praktyczne sa, nie odznaczają się brzydko pod spodniami, no i nie jest w nich goraco:)) Niby masz majtki, ale jakby ich nie było:) No i najważniejsze: stringi są sexy!!!
a jak dziewczyna zalozy stringi pod spodnie to i tak nic nie widac
i dobrze ,ze nic nie widac, chyba ze wolisz wpijajace sie gacie
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Jakies to lekko podejrzane, ze wszystkie nagle wolą i chodza w stringach. Cos kręcicie. Ja nie bedę kłamac tylko dla tego, zeby jakiś facet po drugiej stronie kabla miał chwile radochy. Wole figi lub dmskie bokserki. Ha!
Czy to jakaś aluzja, że klamiemy, by zaimponować facetom? No wypraszam sobie Ja lubie stringi i nie będę tego ukrywać:)
Jakies to lekko podejrzane, ze wszystkie nagle wolą i chodza w stringach. Cos kręcicie. Ja nie bedę kłamac tylko dla tego, zeby jakiś facet po drugiej stronie kabla miał chwile radochy.
Galaxy napisał/a:
Czy to jakaś aluzja, że klamiemy, by zaimponować facetom?
nosimy stringi dla wlasnej wygody... moim zdaniem np.pod spodnica lub sukienka czy nawet pod spodniami tylek wyglada ladniej... to jest dal wlasnej wygody i dobrego samopoczucia.. ja bym sie zle czula wiedzac ze zakladajac sukienke lub cos innego widac mi gacie:/
_________________ Czasem mam chwile,że rozsądek jest daleko w tyle ...
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-08-09, 13:01
Figi figi figi zdecydowanie.
Jak można stringi nosić? To-to się w tyłek wzyna. No niby jak są dopasowane to wszystko gra ale jednak przekonać się co do nich nie mogę..
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ja tam jestem za stringami. Przedewszystkim ze względów estetycznych. Nie za ładnie wyglądają odznaczające się szwy figów, a stringi sa niezauważalne:D Poza tym nie wiem jak dla innych, ale dla mnie sa wygodniejsze...
_________________ !! DANCE MY LIFE !!
!! I LOVE TECHNO & TRANCE MUSIC !!
!! LUBIŁA TAŃCZYC PEŁNA RADOŚCI TAK...=) !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.