jesli chodzi o dylematy typu figi czy stringi...hm...jak na zime to wole figi, wszystko byle nie bylo mi zimno ) zreszta pajacyk.pl tez daje taka dobra rade..
ale szczerze mówaic to nie wiem jak dziewczyna moze lubic jak jej paseczek w dupe wchodzi tego nigdy nie zrozumiem Ale na dziewczyne w stringach to az miło popatrzeć wiec Dziewczyny NOŚCIE STRINGI !!!!!!!
Ja osobiście figi. Mamy nosić stringi, by wam miło było popatrzeć? Nie, dzięki.
Skoro w lato Wam tak goraco w tylek to wogole nie noscie gaci Wtedy bedzie najwygodniej, ladniejsze (widoki , zalezy tez kiedy ) i wogole w tylek nie bedzie grzalo
Skoro w lato Wam tak goraco w tylek to wogole nie noscie gaci Wtedy bedzie najwygodniej, ladniejsze (widoki , zalezy tez kiedy ) i wogole w tylek nie bedzie grzalo
a tobie byloby wygodnie gdyby np szew od spodni obcieral cie po jajkach:P? nie sadze;))
a tobie byloby wygodnie gdyby np szew od spodni obcieral cie po jajkach:P? nie sadze;))
Wiesz, ja nie mowie tu o facetach bez gaci tylko o pannach i to jeszcze w dodatku w spodnicach Wtedy szew nie uwiera wcale w tyleczek
Taaaa Dla Was facetów to byłby raj na ziemi, gdybyśmy chodziły bez gatków i w spódniczkach, pewnieeee:] Ale z nami nie ma tak łatwo i pięknie... tzn. jeszcze zależy z którą:P Ale raczej na to nie liczcie:P (przynjamniej tak wygląda moje zdanie, nie chcę się wypowiadać za wszystkie)
Ostatnio zmieniony przez Galaxy 2006-07-14, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
ja wole bokserki albo figi a co do kolesia ktory wymyslil meskie stringi to musial miec bardzo skrzywiona psychike a ten ktory to zalozyl... a co do damskich stringow to bikini i tak wymiata a jak dziewczyna zalozy stringi pod spodnie to i tak nic nie widac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.