naogladalas sie "w pustyni i w puszczy" . o ile mnie pamiec nie myli, to tam byl KING .
deela - nie mowie, ze tego nie zrobie, tylko ze czulbym sie (chyba) jak w pokrowcu... to tak, jakby trzymac w futerale skrzypce, ktore i tak maja zaraz grac - to po co wprawiac je w klaustrofobie?
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2005-11-21, 20:11
Naadir napisał/a:
deela - nie mowie, ze tego nie zrobie, tylko ze czulbym sie (chyba) jak w pokrowcu... to tak, jakby trzymac w futerale skrzypce, ktore i tak maja zaraz grac - to po co wprawiac je w klaustrofobie?
ale nie wiesz tego na [ewmo... moze warto sprobowac?????moj maz mowi ze jakbym go ladnie poprosila to by przymierzyl takiego slonika
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
no chyba ze sobie zrobicie zdjecia i dacie do ALBUMU
A skad mialabys wtedy pewnosc ze to ja stoje w tych stringach a nie ktos inny ?? Zdjecie takie zawsze mozna sciagnac z netu i wtedy takie wkleic do albumu
A skad mialabys wtedy pewnosc ze to ja stoje w tych stringach a nie ktos inny ?? Jezyk Zdjecie takie zawsze mozna sciagnac z netu i wtedy takie wkleic do albumu
no zeczywiscie wiec najpierw daj to swoje zdjecie prawdziwe...a pózniej to w stringach i wtedy juz bedzie wszystko jasne!!! a poza tym to chyba nie byłbys zdolny do tego zeby tak brutalnie okłamac swoje kolezanki
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
poza tym to chyba nie byłbys zdolny do tego zeby tak brutalnie okłamac swoje kolezanki
Odpowiedz brzmi.... zalezy kogo musze oklamac ?? Jak jest taka potrzeba to potrafie klamac ale zazwyczaj staram sie tego nie robic bo to jest bee i zle A dla Twojego swietego spokoju: Na forum tutaj nie klamie
Jastina napisał/a:
a pózniej to w stringach i wtedy juz bedzie wszystko jasne
A co do zdjecia w stringach to nawet jakbym je zrobil to nigdy bym go nieopublikowal w necie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.