stringi lubie, ale figi tez... zalezy od nastroju... w stringach zaden paseczek mi sie nie wbija... ale zarowno stringi jak i figi moga byc sexy lubie czarny kolor w ktorym i figi ladnie wygladaja:)
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
co do stringow to moze facet nie prezentuje sie w nich swietnie ale to w mode wejdzie za jakis czas:p
facet w stringach otpada ^^ , a z wiekszości wypowiedzi na temat stringów sadze iż kobiety nasza stringi dlatego ze facetom się podobają, dla mnie to jest zdeka smieszne;] , no ale ja róniez wole gdy dziewczyna nosi stringi i nie mam nic przeciwko stringom;]
a z wiekszości wypowiedzi na temat stringów sadze iż kobiety nasza stringi dlatego ze facetom się podobają, dla mnie to jest zdeka smieszne;] , no ale ja róniez wole gdy dziewczyna nosi stringi i nie mam nic przeciwko stringom;]
hehe wydaje ci sie smieszne jak dziewczyna nosi stringi bo podoba sie to facetom ale sam wolisz jak je nosza...troche dziwne
co maja gacie do nastroju ze sie tak zapytam?
Chyba raczej os sytuacji.
maja... jak sie zle czuje i nie mam nastroju na nic i mam totalnie wszystko gdzies, to mam tez gdzies czy wygladam sexy i zakladam figi... bo nie potrzebuje wtedy wygladac najpiekniej na swiecie... Wiadomo, od sytuacji tez to zalezy...
a z wiekszości wypowiedzi na temat stringów sadze iż kobiety nasza stringi dlatego ze facetom się podobają, dla mnie to jest zdeka smieszne;] , no ale ja róniez wole gdy dziewczyna nosi stringi i nie mam nic przeciwko stringom;]
hehe wydaje ci sie smieszne jak dziewczyna nosi stringi bo podoba sie to facetom ale sam wolisz jak je nosza...troche dziwne
nom niestety nie jestem idealny mam swoje zdanie na ten temat lecz jestem podatny na kobiece wdzieki;] Ale uwazam ze gdy dziewczyna czuje sie niewygodnie w stringach i chodzi w nich tylko dla tego ze faceci to lubia to wole sie nie wypowiadac na temat takich kobit lecz jezeli dzieczyna czuje sie wygodnie w stringach i nosi je dlatego ze je lubi to nie widze problemu ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.