Zgadzam się z Mokrą, bokserki damskie są najlepsze. Czasem kiedy już muszę założę stringi, ale raczej wole bokserki. Wygodniejsze.
*faris
Wysłany: 2007-01-07, 15:36
nie bardzo wiem gdzie jest ta wygoda w stringach... to po prostu sznurek w dupie i tyle ;]
bokserki damskie są fajne... jak dla mnie to do spania, zwykle wolę zwykłe figi, ale nie cierpię tych majtek, które są produkowane hurtowo i sprzedawane w paczkach po ileś tam sztuk i jeszcze niewygodne to jest... dobrze że już mi mama czegoś takiego nie kupuje
to moze nauczcie sie dobrac odpowiedni rozmiar?
wole ta gumke czy sznurek w dupie jak wy moowicie-ktoorego nie czuje niz figi i problem gdy zawinie sie jedna strona na posladku.. wygoda bez porownania
no i męske bokserki :p są ciepłe, często mają fajne wzorki i lubię mieć blisko przy ciele cały dzień coś, co jest mojego chłopaka
nie wiem jak jest nosic je cały dzień ale bardzo miłe
Osobiscie preferuje stringi, żaden paseczek ni sznureczek mi nie przeszkadza, są wygodne i dobrze wygladają pod cieńkimi spodniami, gdy nie widac dwóch pasków od zakończenia normalnych majtek na pośladkach.
_________________ ... So I lay my head back down
and I lift my hands and pray
to be only Yours ...
Ja wole gdy kobieta nosi figi bo zalezy na niektorej dobrze wygladaja strinki a na niektorej nie. Ale strinki nelezy nosic od czasu do czasu a nie nieustanie bo kobieta za dobrze w strinagach sie nie prezentuje najlepiej kobietom polecam nosic damskie bokserki ;]
Wysłany: 2007-01-26, 18:41
Achilles napisał/a:
Ale strinki nelezy nosic od czasu do czasu a nie nieustanie bo kobieta za dobrze w strinagach sie nie prezentuje
to zelezy takze od ich kroju kochasiu :p i niektore wygladaja tylko w strinach idealnie i co do stringow to moze facet nie prezentuje sie w nich swietnie ale to w mode wejdzie za jakis czas:p
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
na szczescie nie wszyscy gonia za moda, ja sobie cenie wygode (czyli bokserki). juz to gdzies pisalem, w takim "sloniku" czulbym sie jak w futerale. >_<
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.