Nie mam nic przeciw stringom ale dziewczyny coraz częściej z nimi przesadzają
Np: ostatnio jedna laska ubrała do kościoła białe spodnie (nawet fajne) i do tego (koszmarne) czerwone stringi w dodatku z motylem TO BYŁ DOSŁOWNIE SZOK!!!!!!!!
Zawsze wszedzie sa chwasty. Mówisz "DZIEWCZYNY" - tak jakby chodziło Ci o całą damską społeczność świata, a dajesz jeden przykład. Daj z 50 (to i tak mały procent całej damskiej populacji) to już chociaż zrozumiem.. Albo nie mówi Dziewczyny, tylko "zdarzają się takie dziewczyny...".
Bo ja stringi bardzo lubie, ale nie widac mi ich spod spodni ani znad spodni, i co, jestem zła, bo nosze stringi?
_________________ "- Moje serce obawia się cierpień - powiedział młodzieniec do Alchemika
pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia [...] "
_________________ "- Moje serce obawia się cierpień - powiedział młodzieniec do Alchemika
pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia [...] "
Co sie tak zloscisz z tego powodu co kto nosi? Zazdrość ? Przecież jestesmy "wolni", nosimy co chcemy
Chyba nie przeczytałas dokładnie moich wszystkich wypowiedzi. Ja tylko się denerwuje, że wszystkie tu piszą nagle jak to uwielbiaja chodzić w stringach, i chodzą, i same ochyb i achy. A ja tez żyje na tym swiecie i widzę, że tak nie jest. jednak jak to zwykle w intenecie bywa, kazdy chcę trochę upieksszyć, ubwarwić swoje zycie. A przeciez wiadomo, ze dziewczyna ktora napisze, ze chodzi tylko w stringach od razu przywołuje skojarzenia jakiejs super laski z kragłym tyłeczkiem, na która wszyscy lecą. Rzeczywistość niestety róźni sie nieco od internetu.
Cytat:
wlasnie...Nota bene sama przeczysz zasadzie(stereotypowi),ze tylko faceci ogladaja sie za tylkami. Swiat najwidoczniej nie poznal miss irony.
Ja nigdy nie twierdziłam, że tylko faceci glądają się za tyłkami. Nie wierzę także, że Tobie nigdy nie zdazyło sie popatrzec na damską pupę.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Ja nigdy nie twierdziłam, że tylko faceci glądają się za tyłkami. Nie wierzę także, że Tobie nigdy nie zdazyło sie popatrzec na damską pupę.
jak zaznaczyłam, to stereotyp o tym pisałam. Pupy damskie sa ladne, wiec nie widze powodu by sie krepowac.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ja tylko się denerwuje, że wszystkie tu piszą nagle jak to uwielbiaja chodzić w stringach, i chodzą, i same ochyb i achy. A ja tez żyje na tym swiecie i widzę, że tak nie jest.
Jezu. Może akurat wszystkie dziewczyny z tego forum uwielbiają stringi?! Jesteś zła, że tak mało lubi inne? Mają przestać o tym pisać? Daj spokój.
miss irony napisał/a:
jednak jak to zwykle w intenecie bywa, kazdy chcę trochę upieksszyć, ubwarwić swoje zycie. A przeciez wiadomo, ze dziewczyna ktora napisze, ze chodzi tylko w stringach od razu przywołuje skojarzenia jakiejs super laski z kragłym tyłeczkiem, na która wszyscy lecą.
nie mów KAŻDY, jak już na konkretnych przykłądach. Ja niczego nie upiększam, bo nie uważam żebym musiała Chyba że Ty tak robisz, może jesteś troszke niedowartościowana? Nie wiem.. Apropo skojarzeń.. Znam wieeeeele dziewczyn, które są.. tłuściutkie, puszyste i chodzą w stringach. Przecież każdy może. I kto chce i lubi - chodzi.
Myslisz że każda tu pisze tak, żeby ktoś na nią "poleciał"? Przeciez mamy swoich chlopaków albo ewentualnie i nie, ale watpie zeby ktos szukal przygody w internecie
Chyba ze znow mowisz o sobie?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
bokserki hehe
w stringach sie gupio czuje, a figi są dlla mnie zbyt opięte xd
oczywiście damskie bokserki zeby mnie ktos nie posądził o coś hehe
no wiecie transseksualizm i te rzeczy . .
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
Wysłany: 2006-11-19, 16:31
mi jest nadal ciezko ale moze to minie i zastanawiam sie co bedzie jak pierwszy raz mi tak perfidnie z tylu wyjda i pol szkoly zobaczy ... :p bedzie funny ;p
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
moja kolezanka w damskich bokserkach na wfie cwiczy
No to ładnie ma w głowie ...
Ja w sumie to chodze w wszystkich wyżej wymienionych tzn stringi, figi i damske boxerki ...żeby nie pomylic z jakimiś "pantalonkami"...
Ale naj to stringi
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.