mam wielka prosbe moze ktos z was pisal prace licen. na temat wizerunku feministek w polsce i na swiece i pomoze mi w ulozeniu rozdzialow do tej pracy???
Feministka – człowiek płci żeńskiej (czy raczej: płeć żeńska człowieka), który walczy o prawa osób (i innych istot) płci żeńskiej. Bywa że feministka walczy o... nieprzestrzeganie praw niektórych innych ludzi. Głównym celem feministek jest zniszczenie świata. Feministki gryzą! Pragną równouprawnienia polegającego na dyskryminacji reszty społeczeństwa.
Obecnie głównym celem typowej feministki jest znalezienie sobie faceta. Ale jak można znaleźć faceta skoro się waży tonę i ma wąsy? Dlatego też jedynym sposobem walki z niemiłosierdziem tego świata jest przyłączenie się do jakiejś szowinistycznej organizacji feministek, która pragnie wybicia wszystkich mężczyzn na świecie, a przynajmniej zrobienia z nich niewolników.
Rozwaliła mnie Agata Młynarska... Ciągle najeżdżała na facetów, powtarzała, że chce być sama... i wychodzi za mąż. Coś jej rura zmiękła i jest zakochana teraz jak nastolatka.
Heh.. jak zobaczyłam ten temat to nie wiem czemu ale przypomniał mi sie film z Jerzym Sthurem "Sexmisja" zajebiste. Podobał mi się momet jak Jerzy mówi "Kobieeta mnie bijee" Płaczliwym głosem. Heh a jak sami wiecie i tak męźczyżni swoim "sprytem" Przechytrzyli kobiety.
_________________ Gdy jeden człowiek mówi
a reszta śpi ten stan nazywamy lekcją ;P
----------
Wzorowa męczycielka biedronek i doktor szajba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.