w wieku 9 lat uprosilam mame na pasemko
w czasie kiedy ona farbowala sobie wlosy
z czarnego na rudawy braz
ja wtedy mialam jeszcze blond wlosy
wiec pasemko wyszlo bardziej rude niz brazowe
ale i tak bylam bardzo rozpromieniona
_________________ " Tylko nie mów mi,
¿e chcieæ to móc."
Wiek: 23 Do³±czy³a: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2007-06-10, 16:46
jak mia³am 16 lat mia³am koñcówki w³osów rozja¶nione... taki pasek d³ugi jasny na dole - taka moda by³a
a rok pó¼niej zrobi³am pierwszy baleja¿ - bia³y na moich naturalnych blond jasnych w³osach:-)
Wiek: 58 Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 823 Sk±d: ciemna dolina
Wys³any: 2007-06-10, 17:09
14 lat zafarbowa³am w³osy na zielono, potem ju¿ by³o z górki by³y fioletowe, czerwone we wszelkich mo¿liwych odcieniach. Teraz wróci³am do w³asnego koloru
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w b³±d. Je¶li mo¿esz udawaj, ¿e nie mo¿esz; je¶li dasz znaæ, ze chcesz wykonaæ jaki¶ ruch, nie wykonuj go; je¶li jeste¶ blisko, udawaj, ¿e¶ daleko; je¶li wróg jest ³asy na ma³e korzy¶ci, zwabiaj go; je¶li w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; je¶li jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoj±; je¶li jest silny, unikaj go; je¶li jest cholerykiem, rozw¶cieczaj go; " Sun Tzu
Ja mia³±m 11 lat gdy przefarbowalam w³osy z bl±d na granatowa czern a potem na czer potem na braz jak mi farba sie rozjasnila troche:)
_________________ Dooko³a ludzie jak roboty. Choæ ka¿dy w³asny rozum ma to nikt kto my¶leæ nie ma ju¿ ochoty. Nie. si ku spadaj± cudze zwroty. Piêkno robi±c przeloty, a m±dro¶æ robi±c g³upotê. Ja mówiê Ci. A na ekranie telewizora ju¿ od rana do wieczora propaganda chora, chwali imiê potwora. Ej. a wyg³odnia³ych wilków sfora to cynicy i krytycy ale na nich przyjdzie pora.
_________________ Nie mozesz zatrzymac zadnego dnia, ale mozesz go nie stracic
Amberka
Wys³any: 2007-06-15, 18:46
Ja zaczê³am,gdy mia³am 15 latek;)zrobi³am sobie czerwone pasemka...pó¼niej juz przysz³y inne kolorki..i tak farbuje do dzi¶,tzn.akurat w chwili obecnej chcê zej¶æ do w³asnego koloru,czyli ciemny br±z..jest troszkê ciê¿ko i d³uuugo to trwa,poniewa¿ chcê siê pozbyæ czarnego...wiêc chyba wszystko jasne;)ale ju¿ musze doczekaæ i mêczyæ siê dalej z odrostem...teraz stawiam na naturalno¶æ
w wieku 15 lat mia³am pasemka, ale to by³a g³upota
kiedys tam maia³m czarna obramówke- to by³o fajne, ale zaraz po mnie dziewczyny zacze³y tak sie farbowac.
Ogolenie nie mia³am nigdy ca³ych w³osów pofarbowanych- szkoda niszczyc.
_________________ Skarb to nie tylko z³oto czy srebro!!
'' - Ludzie przybieraj± wci±¿ nowe maski...
- A co kryje siê pod tymi maskami?
- Ca³a masa gówna. ''
pierwsze czerwone pasemko-10 lat. rok pozniej - biale pasemko, tego samego roku jakies 2 miesiace pozniej - czarne koncowki. 6 klasa szkoly podstawowej - caly leb czerwony. 2 klasa gimnazjum (pazdziernik) blond balejaz, pozniej cale walnelam na ciemny braz, a teraz (w piatek) przefarbowalam na kolor palonej kawy (czarny z rudym polyskiem)
_________________ ... ¯YJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ M£ODO ...
Wys³any: 2007-06-27, 20:42
Heh ca³ego ³eba nigdy nie farbowa³am ale w wieku trzynastu lat zrobilam sobie jasne pasemka bl±d na moje ciemne bl±d w³oski Podoba³o mi siê, ale w najblizszych latach nic juz z kolorami nie bede kombinowac bo poniszcze w³osy i tyle
Wys³any: 2007-07-01, 10:23
ja lubie moje ciemne wlosy i obiecalam sobie ze do conajmnie 18 lat nie bede ich farbowac, choc czasem mam ochote uzyc szamponetki, mniej szkodliwa i zmywalna...
_________________ "Cz³owiek na staro¶æ przypomina emerytowanego aktora, który siedzi na widowni i smêtnie spogl±da jak jego ulubione role gra kto inny."
ja mam 17 lat i nigdy nie farbowalam i jak narazie nie zamierzam moj kolor wlosow mi sie podoba jasny blond w niektorych miejscach jest ciemniejszy wszyscy mowia ze wygladaja jak farbowane i dobrze hehehe;p;p i na dodatek mam krecone wlosy ale z tym to moglyby byc proste czasami prostuje ;p
W I gimnazjum zrobi³am sobie jasne pasemka, w II rozja¶ni³am ca³e w³osy, jak skoñczy³am gimnazjum zrobi³am sobie ciemne blond, w I liceum ciemny br±z, teraz mam ¶redni blond
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.