16 lat- jakis rudy, nie pamiêtam dok³adnie. Przez dwa lata farbowa³am pó¼niej co jaki¶ czas(gdy odrosty by³y bardzo widoczne) na rubinow± czerwien, mahoñ.itp. Ostatnio(mie¶ temu) mahoniowy br±z.
Chc±c wróciæ do w³asnego koloru musisz po prostu poczekaæ na odrosty i w pewnym momencie sci±æ farbowane w³osy zostawiaj±c odrosty. Od Ciebie zalezy na jak± d³ugo¶æ.
Ja zaczê³am eksperymentowac z w³osami jak mia³am 16 lat, na pocz±tku by³ to szampon koloryzujacy:)
...............................................................................................................................
http://pl.youtube.com/watch?v=QzTUulvMGvc - jak siê Nie flirtuje z kobiet±;)
Wiek: 18 Do³±czy³a: 22 Maj 2008 Posty: 173 Sk±d: Pewne Przedwie¶cie
Wys³any: 2008-08-25, 14:41
Hmm.. a ja znowu.. przez ostatni rok dosz³am do mojego naturalnego koloru.. aczkolwiek.. my¶lê znowu o przefarbowaniu na ciemny br±z.. Bo.. moje w³osy s± niby br±zowe.. nawet ³±dne.. ale kiedy promienie s³oneczne na nie padaj± wydaj± siê rudawe..? Mêczy mnie pewien znajomy w klasie z tego powodu co strasznie mnie dra¿ni? a tu znowu rok szkolny:P
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.