jak mia³am 15 lat, zrobi³am blond pasemka, i jaka by³am z tego dumna. teraz jestem w pe³ni naturalna, czyli jak to okresla moja przyjació³ka miodowy blond
13 i to by³ mój najwiekszy b³±d bo strasznie je zniszczy³am. Kiedy¶ mia³am ich tyle ¿e g³owa ma³a a teraz malutko i cieniutko. Jak siê farbuje to pó³ biedy ja niestety zazwyczaj rozja¶niam.
_________________ ¦mieræ to dopiero pocz±tek nowej przygody.
Wiek: 23 Do³±czy³a: 07 Lip 2007 Posty: 8 Sk±d: 10 km od STG
Wys³any: 2007-07-09, 23:17
Ja mia³am 13 lat kiedy rozja¶ni³am sobie w³osy- i tak trzyma³am a¿ 7 lat . Od 3 lat farbuje na ciemno ( odcienie br±zu)
PS. nied³ugo ti bym ³ysa by³a
[ Dodano: 2007-07-09, 23:17 ]
Ja mia³am 13 lat kiedy rozja¶ni³am sobie w³osy- i tak trzyma³am a¿ 7 lat . Od 3 lat farbuje na ciemno ( odcienie br±zu)
PS. nied³ugo to bym ³ysa by³a
Ja nie farbuje w³osów.. gdy¿ fryzjerka my¶la³a ¿e ju¿ mam je ufarbowane a tu nieee i zrobi³o sie jej g³upio.. A mam taki popielaty blond kolor rzadko spotykany .. jak to moja kumpela mówi nie bêdziemy wiedzieæ kiedy sie zestarzejesz
Ale jak na eksperymentowanie to bym poleci³a szamponetki nie wyjdzie Ci zmyjesz i nie ma problemu ;]
_________________ Pobawimy sie w morderce i ofiarê.. Ty bêdziesz ofiar± xD
Bo to Ja Jestem gwiazd± swojego ¿ycia ...
Wygraj
Przegraj
Zniszcz
i zdepcz !!
Trwaj
i ¿yj...
Ja pierwszy raz pofarbowa³am w³osy w wieku 13 lat na czarno.Nadal farbuje je na ten kolor.
_________________ "Wariatem jest ten,kto ¿yje w swoim w³asnym ¶wiecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny ni¿ reszta ludzi"
Ja maj±c 14,zrobi³am sobie czerwone pasemka;]Potem by³y jeszcze czarne,br±zowe,bl±d...Niedawno zafarbowa³am ca³± g³owê na ciemny czerwony.Tak± wi¶nie ja¶niejsz±.Na szczê¶cie szamponetk±,chocia¿ fajne wysz³y;]
Teraz w koñcu wracam do naturalnego br±zu.
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Ja pierwszy raz zrobi³am sobie pasemka jak mia³am 15 lat, teraz zim± robi³am czerwone pasemka, ale ju¿ ich nie widaæ. Ca³ych w³osów nigdy nie farbowa³am, bo mój kolor mi odpowiada.
_________________ Marzenie pod±¿a swoim szlakiem, nawet je¶li uwa¿a siê je za my¶l.
Do³±czy³a: 05 Lip 2008 Posty: 25 Sk±d: z Nieba spad³am...
Wys³any: 2008-07-19, 23:37
Cho napisa³/a:
Nigdy nie mia³am farbowanych.100% natural.
Dok³adnie tak samo Mimo, i¿ niektórzy podejrzewali mnie o farbowanie w³osów Bardzo lubiê kolor mojej czupryny - taki... "miedziany" jak to kto¶ kiedy¶ powiedzia³... Latem jednak w wyniku wzmo¿onego przebywania na s³oñcu niektóre pasma ja¶niej± i ich kolor podchodzi bardziej pod blond. Latem ja¶niejsze, zim± ciemniejsze - dziêki matce naturze oszczêdzam na farbie
Do³±czy³a: 10 Kwi 2008 Posty: 93 Sk±d: nie pamiêtam
Wys³any: 2008-07-22, 11:27
Nigdy nie farbowa³am.. Szkoda mi ;];];]
_________________ Bo zapewne z¿ar³a by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[£ona]
z 13 jak uzywalam szamponetek zmywalnych po 2ch myciach, jakies 14 jak mialam pierwsze delikatne trwale pasemka. i teraz od jakiegos 15roku zycia regularne zmiany kolorow
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.