hmmm.. kaloryferek i zgrabne łydki sa ok.. tzw typ sportowca (jaq mooj=P). ale nie przesadzajmy..:P
fajnie sie czuc bezpiecznie w ramionach troche wiekszego faceta.. ale.. podkreslmy te troche
Nie, nie i jeszcze raz nie. Nie cierpię ich grubych karkow, ani żadnej pozostałej części ciała.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
susan1989
Wysłany: 2007-03-24, 17:51
Mi też się nie podobają tacy faceci.. brr.. aż mnie ciary przeszły, gdy sobie pomyślałam o takich hehe.. jakoś mnie tacy nie kręcą.. Nie lubię pakerów. Źle mi się kojarzą..
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-03-25, 14:15
Asystent napisał/a:
superinteligentny, bystry, wygadany i przystojny.
^^ pewnie gej
Michał napisał/a:
podobają wam sie kulturyści
Bleeeeee, samo mięcho.. a jak wiadomo ja gustuję w kościstych ;>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie pociagają mnie ani trochę. Kupa mięcha i żył na wierzchu.
oooo tak zgadzam sie jak najbardziej, obrzydliwi sa.... jak już taki zacznie pakowac i doprowadzi sie do takiego stanu to nie moze przestac, bo bedzie wygladal jak worek. Wszystko mu obwisnie.... fuj
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.