bleee.... jakby mnie przytulił to by chyba mnie zmiażdżył a kulturyści Twojego pokroju też mi nie pasują masz za dużo wystających kości z tego co pamiętam...
Wysłany: 2007-04-05, 11:53
Nie lubię takich pakerów. Zgniótł by mnie przy pierwszej okazji
heh, wg mnie to jest chore, niektórzy wyglądają jak karykatury a nie jak prawdziwi meżczyźni. Jest miło, nie przecze, kiedy facet ma ładnie wyrzeźbioe ciało, ale nie mozna popadac w obłęd, poza tym panowie, cialo to nie wszystko:)
_________________ one love one tear one destination!!
*faris
Wysłany: 2007-04-11, 18:48
Michał napisał/a:
Czy podobają wam sie kulturyści
nie, facet ma być wysportowany, ale to wszystko, żadnego przerostu mięśni, żadnych kulturystów, nie lubię tego
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
nie podobają mi się, faceci bez karku, z przerostem mięśni nad rozumem, zresztą nie zbyt fajnie jest gdy facet podczas przytulania jest w stanie złamać Ci żebra.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
Kulturyści? Jakoś tak nie bardzo.
Mój brat od kilkunastu ładnych miesięcy na siłownię chodzi, w celu powiększenia sobie swoich pięknych mięśni. Wychodzi mu to. I nawet ładnie to to wygląda. Ale... Nie ma porównania z Pudzianowskim. Tu to gruba przesada.
Nie.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2008-02-16, 17:12
bleee - przerost formy nad treścią
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
heh, wg mnie to jest chore, niektórzy wyglądają jak karykatury a nie jak prawdziwi meżczyźni. Jest miło, nie przecze, kiedy facet ma ładnie wyrzeźbioe ciało, ale nie mozna popadac w obłęd, poza tym panowie, cialo to nie wszystko:)
a z Toba sie zgodze ;] sam chodze na silke...ale nie uwazam sie za jakiegos pakera...chodze po to zeby zrzucic brzuszek miec troche formy...do tego rowerek i bieganie...do pudziana brakuje mi lata swietlne
_________________ Like a God that I'm under,There's drugs running through my veins...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.