Ja lubie facetow odpowiedzialnych z poczuciem humoru, takich z ktorymi mozna o wszystkim porozmawiac, nie tylko o jednym (bo co niektorzy mysla i mowia tlyko o jednym - sex) poza tym facet powinien byc przystojny, chociaz to jest rzecz wzgledna
Wysłany: 2005-10-19, 07:08
z wygladu? musza miec zgrabne [proporcjonalne nogi i tak ze 180cm
z charakteru: zdecydowani odpowiedzialni majacy swoje zdanie i umiejacy postawic na swoim taki troche typ sqrwysyna
poza tym musi byc dobry w lozku
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Taki prawdziwy chop!. Wysoki, dobrze zbudowany (nie przypakowany), silny, testosteron ma się z niego wylewać.
Może pachnieć alkoholem, papierosami, albo dobrymi perfumami.
Facet musi mnie rozumiec, musze miec w nim wsparcie, poczucie bezpieczenstwa i ciepla , nie lubie facetow typu macho i maminsynkow!! Musi miec to cos i musi byc dla mnie dobry i ufac mi w 100% , musi byc choc troszke inteligentny i dowcipny( bo ja uwielbiam zartowac i robic sobie jaja) , nie przepadam za powaznymi facetami , gburami i cha**mi ! nie lubie cwaniakow i oszustow - brzydze sie klamstwai falszywosci!
natomiast jesli chodzi o wyglad to kazdy mezczyzna wyglada inaczej i ciezko to okreslic , ale tak ogolnie to jedynie musi buyc choc troszke przypakowany i zwracam duza uwage na chod i pupe , nie lubie mezczyzn ktorzy sie "worza" !! nie lubie metalowcow , punkowcow itp , podobaja mi sie zarowno eleganccy jak i na luzie(dresik i te sprawy) , a i musi byc krotko przystrzyzony , nie znosze dlugich wlosow u mezczyzn , nie moze chodzic na solarium ani zakladac obcislych dzinsow!
_________________ I tak się nie zmienię będę sobą na złość tobie
Odpowiedzialny, z ciutka nieśmiały gdy trzeba, a gdy trzeba to zdecydowany . Najlepiej taki sprawiający wrażenie (i nie tylko wrażenie) niewinnego ;> .Inteligentny, uczuciowy, ale nie 'rozciapciany' , rozsądny, dojrzały emocjonalnie facet, który wyrósł już z nastoletniego szału na cotygodniowe (tym bardziej nie codzienne) libacje. Opanowany, niewybuchowy, coby miał mnie kto hamować, gdy się 'zapomnę'. Wygląd- przeciętny, żadnych wydziwiań ani fryzurowych, ani odzieżowych. Wewnętrznie i zewnętrznie skromny ...
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-21, 19:05
- kiedy ma ten dziwny i powalający wyraz oczu, zwłaszcza gdy patrzy mi w moje gały głęboko i dłuuugo
- gdy ładnie pachnie pachnidłem tudzież sobą (wtedy ten jego zapach musi mi się podobać)
- muszę się czuć przy nim bezpieczna i mieć pewność, że obroni mnie jak będę w niebezpieczeństwie
- gdy ma poczucie humoru ale też umie porozmawiać poważnie
- gdy powala dobrym wychowaniem i inteligencją w rozmowie ze starszymi osobami
- gdy zachowuje się tak, jak powinien dżentelmen przy kobiecie (nie ciągle, jak jesteśmy sami może sobie pofolgować xD)
- no i musi mieć to cholerne 'coś' w sobie, bez tego ani rusz
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
i dobrze bybyło jakby był blondynem
- zadbany i czysty, pachnący nie koniecznie perfumami, ale świezym praniem i taką czystościa
- inteligentny
- z poczuciem humoru, potrafi sie smiac z siebie samego
- odpowiedzialny
- stanowczy, potrafi mi sie postawic a nie taka pipka co zawsze sie ze mna zgadza
- z pasją, by miał zainteresowania coś czemu mógłby się oddac [moge to byc ja oczywiscie ]
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-24, 11:34
Magda napisał/a:
bijący elegancją nawet będąc w dresie.
podpisuję się pod tym rekami, nogami, każdym włosem na głowie i każdą kością
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
wygląd? -> po prostu przystojny xD to pojecie wzgledne
charakter? Musi byc odważny, popierdolony jak ja xD nie moze bac sie wyzwan. Musi miec jeszcze wiecej pomyslow na minute niz ja. Musi kochac zycie i nie bac sie z niego korzystac. Musi mnie taaaaaaak mooooooocno kochac ze poza mna nie liczylaby sie dla niego zadna inna kobita xD musi byc totalnie zakrecony, szalenie wyrozumialy, a kiedy potrzeba bezwarunkowo odpowiedzialny, musi brzydzic sie zdrada, klamstwem. Ma miec ogromne poczucie humoru. Musi kochac dobra zabawe. Nie moze palic xD to taki ideał
ale takiego to chyba nie spotkam w zyciu xD
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-11-24, 15:45
no cóż
najlepiej blondyn
niebieskooki
przydałoby się żeby był wyższy odemnie
dobrze zbudowany ale bez przesady
inteligentny
i z owłosioną klatą xD
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wysoki brunet/szatyn, brązowe lub szare oczy.
Inteligentny, rozgadany, stanowczy, z poczuciem humoru.
Z poczuciem smaku, i umiejętnością wyczucia/poczucia czasu.
shala napisał/a:
- kiedy ma ten dziwny i powalający wyraz oczu, zwłaszcza gdy patrzy mi w moje gały głęboko i dłuuugo
- gdy ładnie pachnie pachnidłem tudzież sobą (wtedy ten jego zapach musi mi się podobać)
- muszę się czuć przy nim bezpieczna i mieć pewność, że obroni mnie jak będę w niebezpieczeństwie
- gdy ma poczucie humoru ale też umie porozmawiać poważnie
- gdy powala dobrym wychowaniem i inteligencją w rozmowie ze starszymi osobami
- gdy zachowuje się tak, jak powinien dżentelmen przy kobiecie (nie ciągle, jak jesteśmy sami może sobie pofolgować xD)
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.