Wysłany: 2008-06-19, 22:45
Cytat:
mam takie pytanie czy kobiety bardzo zwracają uwagę na długie paznokcie u meżczyzn??
bardzo, to obrzydliwe gry facet ma dlugie paznokcie, kojarza sie mi tylko z grzebaniem w uchu, nosie lub tylku
Cytat:
a należę do ludzi leniwych i nie zawsze mi sie chce je obcinać poza tym krótkie paznokcie sa do bani
pewnie, bo wygladaja schludnie i porzadnie, moze nie jestesleniem tylko brudasem i niedomyjem? Moze specjalnie zapuszczasz paznokcie bo latwiej nimi brud z tylka wyciagnac
Cytat:
czy przeszkadza wam kobietą to że facet na trochę dłuższe paznokcie?? czy to jest wada skreślajaca go czy tylko lekkie uchybienie??
jak facet nie dba o siebie to nie mozna nazwac tego 'uchybieniem"
Mokra, brudasem nie jestem myje sie często a teraz jak są upały to codziennie ale po prostu czasem mi sie nie chce czegoś zrobić a poza tym długie paznokcie są duzo poręczniejsze niz krótkie mozna srubki odkręcać łatwiej zaczepić klucz do kółka otworzyć coś itp.
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
*faris
Wysłany: 2008-06-19, 23:03
Nie, nie znoszę 'długich' paznokci u facetów. Tak dosłownie 1-2 mm jest dopuszczalne, to owszem. Zadbane jak najbardziej. Ale że się komuś nie chce to hmmmmmmm.
Chyba, że ktoś gra na gitarze, to jest to jak najbardziej zrozumiałe i wybaczalne ;-)
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-06-20, 09:45
voncuver napisał/a:
brudasem nie jestem myje sie często a teraz jak są upały to codziennie
a jak jest zima to co trzeci dzień? o jezu
długie paznokcie u faceta wyglądają śmiesznie, poza tym od razu nasuwa się myśl: aha, nie obcina paznokci czyli ine obchodzi go jego wygląd!
znajdą się przypadki, do których paznokcie dłuższe pasują ale baaaaaaaaaaaaaaardzo bardzo rzadko
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Chyba mnie pomyliłaś z innym użytkownikiem. Jedyne co ja mam z gitarą wspólnego to wypowiedziałem się w temacie ze strunami, że po metalicznych palce pękają i bodajże w jednym temacie X czy Y dałem też jakieś pytanie z gitary...
Wysłany: 2008-06-20, 13:50
voncuver napisał/a:
a teraz jak są upały to codziennie
:rotfl; oszzzz szaleniec
Cytat:
Musisz się w każdym temacie tą gitarą podniecać?
przestan juz jeden z powodu podobnego komentarza polamal gitare i malo se zyl nie podcial xDD
voncuver, wszystko zalezy od Twojej estetyki, jezeli masz w dupie soje pzanokcie to po co zakladasz temat?
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*Apple
Wysłany: 2008-06-20, 15:16
voncuver napisał/a:
ja należę do ludzi leniwych i nie zawsze mi sie chce je obcinać poza tym krótkie paznokcie sa do bani
oj, Ty leniu! Jeżeli chcesz się podobać nam to szybko leć do łazienki i zrób z nimi porządek. To naprawę niedobrze wygląda u mężczyzny...
do bani są bo nie można nic zrobic nimi i trudniej się je czyści a jak chce sie podrapać bo mnie swędzi są mniej skuteczne:P
ale wiesz ja chce wam się podobać ale tylko mój umysł poprzez wypowiedzi na forum a kogo na tym forum obchodzi jak ja wyglądam:P a poza tym nie wiesz czy właśnie mi się zachciało je obciąc czy jednak nie:P taka nutka niepewności:D
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-06-21, 07:40
miss irony napisał/a:
Musisz się w każdym temacie tą gitarą podniecać?
brawa dla tej pani.
długie paznokcie u facetów są czymś obrzydliwym. codziennie patrzę na ręcę kilkudziesięciu facetom i co 3 wywołuje u mnie odruch zwrotny... .
czyste czy też brudne, nie ma znaczenia. długie paznokcie, niewymalowane nawet u kobiet są paskudne.
Pani Miss Irony,
Niech będzie pochwalony! Piszę w takiej dość nietypowej dla mnie sprawie... chciałbym zaznaczyć jedynie, że nie chcę dalej ciągnąć offtopicu, dlatego pozwoliłem sobie przyjąć Pański atak prosto na swoją wklęsłą klatę.
Chciałbym jedynie poprosić aby w miarę możliwości, chęci i w ogóle, w ogóle starała się Pani rozróżniać nowych, który co pisze.
Za wspomnienie o gitarze serdecznie przepraszam.
Z wyrazami szacunku,
Shagg
Ostatnio zmieniony przez Shagg 2008-06-21, 10:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.