Wysłany: 2007-01-16, 13:22 długie paznokcie- ile mają długośći?
Witam serdecznie kobiety które mają długie paznokcie.
Ja jestem wielkim wielbicielem, a nawet fetyszystą długich paznokcie i chciałem sie zapytać ile długości mają wasze paznokcie (od opuszków palców).
1cm ^_^ czy przeszkadzaja? ee.. wydaje mi sie ze w praktyce sa takie samo jak gdy mialam z 6mm.. jak rosna dluzsze to sie juz tego nie czuje albo jak tips jest dluzszy.. i sie nie zauwaza rooznicy.. ale pewnie za jakis tydzien lub dwa jak bede zmieniac to nastepne beda troche krootsze.. chociaz? hmm..
0 cm Obgryzam, a obrzydzenie nie pozwala mi nakleic sztucznych szponow.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
ok 7-8 mm.. ale dzis musze je sciac do 0.5 mm, bo zlamalam jeden dzis rano jak uderzylam dlonia o schody...
ale optymalnie to do 5 mm, nadal dobrze wygladaja, i w niczym nie przeszkadzaja..
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2007-01-17, 23:31
5mm ... teraz po skroceniu z 1 cm ;D I uwielbiam je Malować ;pp
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Wow! Ja nie mogę... ja mam od opuszków palców to z 2 cm!!! a wy mi tu piszecie o mm... hehe... mi sie takie nie podobają szczerze mowiac... wole swoje;)
powiem tak na rozdwajające paznokcie dobre jest ciepła oliwa z wycisieta cytryna. powinno sie moczyc tak z 10min. tylko przez jakis dłuższy okres. Albo witamina capivit a+b (nie wiem jak to sie pisze.... )
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
6 mm. Jak na mnie patrzeć. To chorobliwie dużo.
Często mi się łamią, pękają. Ale teraz, jestem po prostu zadowolona ;}
Udało mi się.
*faris
Wysłany: 2007-04-13, 15:55
najdłuższe miałam od 1cm w górę tak do 1,5cm, potem mi się jeden złamał, potem drugi i kolejny, i miałam tak nie w pięć ni w dziewięć więc je obciełam, potem nawyk obgryzania... i w tej chwili mam zaledwie 3mm
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
moje własne 15mm...ale to wcale nie przeszkadza w szprzątaniu i codziennyvh czynnościach...jak mi się złamie to nie przeżywam...trudno, zapuszczam od nowa
_________________ Więc chodź ja oddam Ci serce
Polećmy gdzieś jak najdalej
I wiedz że nie wrócisz tu więcej
Tam gdzieś już na nas czekają...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.