Wysłany: 2008-08-23, 01:03 Dezodorant
Jakich dezodorantów używacie?
Ja nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez antyperspirantów.
Po prostu musze miec sucho pod pachami.
Moim ulubionym jest lady speed stick invisible, bo dodatkowo nie zostawia plam na ubraniach. A Wasi faworyci?
Ja tez wybieram antyperspiranty. Jak jest ciepło, to sa po prostu niezbędne. Aktualnie uzywam teŻ lady speed sticka, tylko, ze z serii teen spirit, takiego różowego. Bosko pachnie^^
Aktualnie uzywam teŻ lady speed sticka, tylko, ze z serii teen spirit, takiego różowego. Bosko pachnie^^
Dokładnie używam tego samego;) Lady Speed Stick to bardzo dobry antyperspirant i bez niego się nigdzie nie ruszam;)
Od czasu do czasu kupuję sobie też antyperspirant Adidasa
*faris
Wysłany: 2008-08-27, 13:08
antypespirant - addidas w lecie, w zimie nivea.
Jesienią i wiosną eksperymentuję xD
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2008-08-27, 17:43
obecnie Dove Go Fresh ten z trawą cytrynową.. śliczny zapach <33 oczywiście antyperspiranty ponad wszystkie inne..
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-09-04, 18:45
używam dezodorantu rexona crystal, który sprawia, że bardzo długo czuję świeżość, a to dla mnie najcenniejsze, zwłaszcza w pracy, gdzie przez 8h muszę się "jakoś" prezentować.
Zwykle kupuję rexone, bo inne mi jakoś nie podchodzą, chociaż zdarza sie eksperymentować
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Wysłany: 2008-09-08, 18:17
najlepsze sa w kulce, na te w areozolu mam "alergie", brudza koszulki i w cale nie wytrzymuja tyle na ile licze.
Uzywam Nivea dry w kulce. Ma neutralny zapach, bardzo dlugo wytrzymuje i jest delikatny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.