*faris
Wysłany: 2007-09-21, 21:21
Nogi, pachy - maszynka
Kiedyś kremem próbowałam, ale na mnie to nie działało
Okolice bikini - jak już kremem nie dam rady to maszynką...
Póki co zbieram na depilator
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
a co jesli chodzi o wąsy ?.
mialam kiedys delikatne, zaczęłam sobie je golić ;/. i sa coraz mocniejsze. nie wiem co robic. .. co robic zeby staly sie mniejsze, zanikly ? jest jakis sposob ?
prosze o pomoc ;*
*faris
Wysłany: 2008-02-05, 19:34
sylww. napisał/a:
gdzieś kiedyś widziałam u kosmetyczki jak woskiem to usuwała...
zawsze możesz pęsetką powyrywać
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
w dupie też możesz pensetą powyrywać xD nie zła rada - w ch**
:rotfl: :rotfl:rotfl:rotfl: rotfl::rotfl:
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Maszynka jest najszybsza metodą, ale trzeba tą czynność wykonywać prawie codziennie. Ktoś pisał, że po goleniu maszynką wrastają się włoski - zdecydowanie nie. Włoski wrastają sie po depilatorze. Depilator ma również inne wady: włosy nie odrastają równomiernie, aby ponownie wydepilować np nogi depilatorem trzeba poczekać aż włoski trochę podrosną ponieważ depilator nie chwyci króciutkich włosków. Jeżeli chodzi o kremy to one nie zawsze działają, na mnie np nie działa żaden. Woskowanie sprawia olbrzymi ból.
NAJSKUTECZNIEJSZA JEST DEPILACJA LASEROWA, ale zabieg nie jest tani i trzeba powtórzyć go parę aby pozbyć się owłosienia w 100%.
[ Dodano: 2008-02-22, 14:25 ]
sylww. napisał/a:
mialam kiedys delikatne, zaczęłam sobie je golić ;/. i sa coraz mocniejsze. nie wiem co robic. .. co robic zeby staly sie mniejsze, zanikly ? jest jakis sposob ?
prosze o pomoc ;*
Są specjalne plastry z woskiem na te miejsca, ale pęseta też jest dobrym rozwiązaniem. NIE GóL TEGO BA ZA JAKIś CZAS MESZEK BęDZIE TWARDY I WIDOCZNY.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.