odradzam maszynke do golenia, podrażnia skórę i włoski wrastają czasem, a z tego może stan zapalny paskudnie wyglądający się robić
wosk? jeśli jesteś masochistką, proszę... dla mnie to nie miejsce do takich zabiegów, włoski mocno osadzone, do tego bardzo wrażliwa skóra
ja polecam krem do depilacji, VEET na przykład, ale ten do strefy bikini.
Tylko jedno. Odradzam na ostatnią chwila przed randką, ani nawet tego samego dnia. Powód? STRASZNA CHEMIA i śmierdzi skóra potem długo, jak po rozjaśniaczu ble.
_________________ Słucham Serducha
nusia9117
Wysłany: 2008-03-23, 20:08
krem do depilacji
_________________ A póki walczę, jestem zwycięzcą...
Wysłany: 2008-03-27, 17:06
a ja gole maszynką jednorazówką i nie narzekam,na początku były krostki i to bardzo brzydkie ale moja skóra się juz przyzwyczaiła i teraz nie ma po depilacji śladów,po depilacji smaruje się zawsze kremem na skórę wrażliwą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.