Wysłany: 2007-12-22, 12:20 czy na pierwsza randke z kwiatami?
witam umowilem sie na randke z kolezanka z pracy. dlugo na to czekalem i chcialbym wypasc jak najlepiej i dlatego mam pytanie do kobiet czy na pierwszej randce dac jej kwiaty? zawsze bylem przekonany ze tak ale teraz przeczytalem artykul artykul i zgupialem
Jasne, że z kwiatami. Na pewno zrobi się jej miło i zdobędziesz pierwszego plusa. ewentualnie, jeszcze zapytaj Pani w kwiaciarni jakie kwiaty są najlepsze.
_________________ Złap Byka za rogi
*Apple
Wysłany: 2007-12-22, 15:28
Daj ;-) Tym miłym akcentem wasza randka nabierze poważniejszego tonu. Twoja wymarzona poczuje się jak prawdziwa kobieta, a Ty jak najprawdziwszy gentleman
Każda kobieta lubi dostawać kwiaty. A taki gest będzie na pewno miły tym bardziej, że teraz już się takich rzeczy nie praktykuje...
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
hmm... mi się kwiatek na pierwszej randi nie widzi zupełnie...
_________________ Hey man you know I'm really okay
The gun in my hand will tell you the same
But when I'm in my car
Don't give me no crap
Cause the slightest thing and I just might snap
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-12-24, 12:28
Kwiatek zdecydowanie tak byle nie była to wielka wiechceć jak do cioci na imieniny
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-12-24, 12:32
Cytat:
zdecydowanie nie.
czemu?
jestem na tak, dobrze wypadniesz w oczach dziewczyny pojawiając się na spotkaniu z kwiatkiem. Możesz też się szarpnąć na coś bardziej wykwintnego niż róża.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
bo jest to ewidentny brak luzu, dystansu, za to jakiś szpan ... tak jakby od pierwszej randi zależała cała przyszłość kwiaty tak, ale gdy naprawdę zależy na dziewczynie
But when I'm in my car
Don't give me no crap
wszystko zależy od tego na ile się ludzie znają mi to po prostu nie leży ;p
But when I'm in my car
Don't give me no crap
przy odrobinie wyobraźni można znaleźć wspólny czynnik, bo określenia na 'brak luzu'+'szpan' w pełni oddającego to co miałem na myśli w danej chwili nie potrafię znaleźć
But when I'm in my car
Don't give me no crap
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-12-25, 10:59
Snakez napisał/a:
bo jest to ewidentny brak luzu, dystansu, za to jakiś szpan
widać, że nie myślisz jak kobieta
Snakez napisał/a:
tak jakby od pierwszej randi zależała cała przyszłość
bzdura. Mała symboliczna róża i od razu wizja przyszłości? żal
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Przy pierwszej to chyba nie opłaca się martwić o kwiatek, lecz o swoje własne nastawienie. Trzeba przynieść przede wszystkim siebie w odpowiedniej formie. Stworzonko ziemne może poczekać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.