Wiesz to zależy ja uważam że kochanego ciała nigdy wiele.
Lecz moje kochanie śmieje się ze mnie że mam duży brzuch więc ja wybrałem sposób taki że ćwiczę po kilka min. dziennie, ale do tego trzeba jeszcze mieć samo zaparcie żeby tak dzień w dzień robić brzuszki i trenować z chantelkami, ja trenuje w domu gdy nikt nie widzi żeby się nie śmiali ze mnie.
Wysłany: 2008-01-05, 14:57
Wiesz. Mniej jesz słodyczy, nie znaczy, że w ogóle.
Bieganie, rowerek, brzuszki... Ale tak regularnie, się znaczy codziennie.
Zależy jaki masz organizm. Ale myślę, że to powinno wystarczyć.
_________________ Obłęd spędzonych dni.
Schowana w kącie twojej szafy, czekam na cud.
mordial
Wysłany: 2008-01-07, 16:38
Jestem przeciwny dietom, które w większości powodują zachwianie równowagi pokarmowej i metabolizmu. Poza tym fajnie jeśli ćwiczenia wynikają z Pasji.
Basen jest o tyle dobry że da ci ćwiczenia ogólno-rozwojowe. Poszukaj może spodoba ci się capoeira? Na brzuszek polecam zmierzenie się z a6w [tzw. szóstka weidera]
Ostatnio zmieniony przez mordial 2008-01-07, 16:41, w całości zmieniany 1 raz
nusia9117
Wysłany: 2008-03-23, 20:10
Ja polecam A6W- aerobiczną 6 Weidera, ćwiczonka na umięśniony brzuszek
pełno o tym w internecie
pozdrawiam
_________________ A póki walczę, jestem zwycięzcą...
U mnie największym problemem jest brak regularności ćwiczeń...
_________________ A gdyby tak choć raz zapomnieć, że płynie czas..?
*faris
Wysłany: 2008-03-23, 22:04
emocja napisał/a:
A ta 6 Weidera działa naprawdę ?
ja ćwiczyłam przez 3 tygodnie i pomogło, efekty w sumie widać czasem nawet po 1 tygodniu, w zależności od tego jaką masz już sylwetkę itd...
Na początek są dość męczące, ale jak się już wprawi to idzie szybko.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.