Jasne, że możesz:) Ja co prawda preferuję błonnik w proszku firmy microstructure (bo podobno lepiej się wchłania, poza tym mogę sobie go do czego chcę dosypać i nie muszę przełykać tabletek), ale jeśli wolisz tabletki to Twoja wola:)
zezowinka
Wysłany: 2007-08-08, 15:35
„Uuu mogęęę wszyystkoo” (nie pamiętam niestety, kto to śpiewał). Dobra, ja jeszcze nad tym pomyślę. Aktualnie wybieram się do piwnicy, żeby sprawdzić stan techniczny mego dwukołowego wehikułu. Pojeżdżę sobie trochę - przynajmniej nie będzie, że się nie ruszam, ooo!!
Doskonały pomysł! Wypocisz część toksyn. Postaraj się jeszcze rzucić palenie i będziesz jak nowa. Zobaczysz.
zezowinka
Wysłany: 2007-08-08, 15:41
Yhm, z tym paleniem to ciężko będzie ... mam stresującą robotę i chyba jeszcze nie jestem gotowa na rzucenie tak naprawdę. Ale dzięki za wszystkie rady. Postaram się zastosować i zobaczymy, czy mi to pomoże.
Jak dla mnie to może być również wynik pogody ostatnich dni. Jest nieustabilizowana przez co organizm człowieka szaleje. Mojemu bratu np. w takich przypadkach leci krew z nosa i też jest osłabiony. A od jakiego czasu się tak czujesz? Myślę, że to powinno wkrótce minąć. Albo w ostatnim czasie się za bardzo stresowałaś/pracowałaś i teraz masz tego efekty, organizm jest niewypoczęty...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.