co Was odrzuca w wyglądzie mężczyzny, czego w pewien sposób nie akceptujecie, jeżeli chodzi o pierwsze wrażenie?
Brudne ręce i czarne paznokcie
Rdzawa napisał/a:
yym... niski wzrost... no bo to chyba głupio jak chłopak jest niższy a ja sama nie jestem za wysoka
Niżsi ludzie są sympatyczniejsi ... przynajmniej w moim otoczeniu
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Przynajmniej ja tak sądzę ... i dużo ludzi tak mówi ... nie twierdzę, że ludzi wysocy nie są sympatyczni, zeby nie było
mała123p napisał/a:
mnie odpych, jak chłopak śmierdzi ohyda
Niektóre dziewczyny też śmierdzą i nie jest to przyjemne
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
nie lubie brudasów. najlepiej ubrania w stylu skate. no napewno nie metal. takich mam kolegów ( nie wszystkich ale część) i szerokie spodenie i bluza mile widziane. a nie lubie metali juz to pisałam i napisze jeszcze wiele razy. krótkie włosy i luz. ale nie wiem moze zmieni mi sie gust...
_________________ All good things come to an end...
;]
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1193 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-06-08, 19:19
PATI napisał/a:
Brudne ręce i czarne paznokcie
potwierdzam
Prymas napisał/a:
W sumie to chyba mało który facet o nie dba...
no ja jestem skłonna na podstawie dłogoletnich obserwacji stwierdzić, że właśnie o dłonie mężczyźni dbają, nie wszyscy ale przecież wyjątki to codzienność
poza tym troszkę separuje mnie łupież
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
no ja jestem skłonna na podstawie dłogoletnich obserwacji stwierdzić, że właśnie o dłonie mężczyźni dbają, nie wszyscy ale przecież wyjątki to codzienność
Pisałem o paznokciach. Poza nimi moje dłonie są chyba w porządku (ach, te nerwy). Tylko jakieś takie zimne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.