Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-03-18, 19:21
Brudne włosy, źle dobrane ciuchy, gdy się nie goli chociaż jego "zarost" rośnie kępkami jak trawa między płytami chodnikowymi, gdzy przeklina co 2 słowo, gdy pali
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-03-18, 21:29
shala napisał/a:
Brudne włosy, źle dobrane ciuchy, gdy się nie goli chociaż jego "zarost" rośnie kępkami jak trawa między płytami chodnikowymi, gdzy przeklina co 2 słowo, gdy pali
podpisuje sie pod tym. dodam jeszce ogólny, dający sie odczuc brak higieny.
Brudne włosy, źle dobrane ciuchy, gdy się nie goli chociaż jego "zarost" rośnie kępkami jak trawa między płytami chodnikowymi, gdzy przeklina co 2 słowo,
Ja pod tą odrobinę okrojoną wersją też się podpisuję. Nie lubię zaniedbanych, cuchnących facetów z potężnymi lukami w zachowaniu.
Apple napisał/a:
metal ;/
Metal cię odrzuca w wyglądzie mężczyzny? Ale metal w uszach, na palcach czy na zębach?
Cwaniaków nie lubię. Mężczyzn, którzy myślą, że są boscy (nawet jeśli rzeczywiście są), którym wydaje się, że każda kobieta na jedno jego skinięcie wyląduję z nim w łóżku. Jesli chodzi wygląd zewnętrzny to jakoś nie trawię facetów, którzy są zniewieściali, czyli za dużą wagę przywiązują do ubrania i wyglądu zewnętrznego- wystarczy, żeby byli czyści, w miarę klasycznie ubrani - nie lubie wynalazków, i najważniejsze- ładne perfumy.
co Was odrzuca w wyglądzie mężczyzny, czego w pewien sposób nie akceptujecie, jeżeli chodzi o pierwsze wrażenie?
jejciu na pierwszy rzut oka strasznie zwracam uwage na chlopaka buty. Nie lubie kiedy sa jakies rozwalone, albo brzydkie... takie glupie zboczenie.
Odrzuca w wygladzie, solara, kolczyki. brudne włosy, kiedy nie dba o higiene.
zbyt mocny zarost. wlosy na klacie takie ktore wystaja z poza bluzki, bleh tak samo na plecach. brudne dłonie, obgryza paznokcie
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
'typu metal' ? mozecie okreslic ten typ? XD nie sadze zeby chlopak myslał sobie z e jest typu metal [ to jak laski nie wiedza ze sa 'barbie' ;D ] a mnie odpycha tez niski wzroost, tluste wlosy i takie tam
Wysłany: 2007-04-17, 20:22
Ogólne zaniedbanie; tłuste włosy, nieświeży oddech, brudne paznokcie itd...
Nie podoba mi się też dresiarski ubiór, kolczyki i zbyt napakowane lub za chude ciało. Najlepszy jest taki w sam raz
_________________ No quiero imaginar que fue el beso del final...
Wysłany: 2008-08-05, 22:53
Odpychają mnie oblesniaki, którzy sie nie myja, to jesli chodzi o wygląd nie lubię też tych, ktorzy wyzywają od gejów, chłopaków ktorzy abrdziej o siebie dbają niz reszta. Pozatym wkurzaja mnie tacy co w kolko gadaja to samo i same suchary, tacy żałośni i obłudni oraz Ci ktorzy niecierpia moich przyjaciół
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.