nie lubie gdy facet ma dlugie wlosy i gdy pali fajki. podobnie jak ONAA nie nawidze gdy koles przechwala sie tym ile to on moze wypic. to jest takie...sztuczne.
Ruget napisał/a:
wysokich czy niskich wolicie ??
wysokich
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
a może źle odczytujesz jego opowiadania? sama doszukujesz się jakiegoś "udawanego szpanu"?
Galaxy napisał/a:
że robi to na kimś ogromne wrażenie
opowiadania powinny być na tyle atrakcyjne aby robiły wrażenie
Galaxy napisał/a:
jak opisuje to z takim na dodatek przejęciem jakby conajmniej powstrzymał koniec świata
jak ktoś się cieszy ze swoich podrózy, przejawia to w postaci ogromnej fascynacji, jest zadowolony, to czy jest to złe? nieeee
yyyy... zapewniam Cię, że to nie były opowiadania o podróżach... Skoro gość mówi mi, że gdzieś był i ja mu mówie, że też tam byłam i to widziałam, a on mi w połowie przerywa i zagaduje, że jeszcze to, to i to... no to raczej to nie jest miła pogawędka, tylko jakiś prześcigiwanie się w tym, kto więcej widział i dowświadczył... Bo kiedy ktoś opowiada i swoich podróżach i przeżyciach to nie mówi tonem wielkiego mena i nie stara się zrobić z siebie wielkiego bohatera... A tego własnie nie lubie... Wolę skromność... Oczywiście nie do przesady. Ale przechwalanie się można odróżnić od opowiadania o różnych ciekawych rzeczach.
U faceta odpycha mnie:
- brak higieny,
-gdy pije, pali, przeklina,
-gdy wystaje pod sklepem z kolegami jak zwykły żul i wiecznie włóczy się po dyskotekach,
-gdy przedmiotowo traktuje dziewczyny,
-różowe ubrania,
-długie włosy jak również głowa ogolona na łyso,
-ciało spalone na solarium,
-jak gościu jest zbyt gruby lub tak chudy, że ledwo go widać,
-gdy jest mało inteligentny,i , co gorsza, jest z tego dumny.
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
Odrzuca mnie (uhuhu lista sie zaczyna ):
* brak higieny
* jak idzie i pluje
* jak co drugie slowo to przeklenstwo
* jak bierze narkotyki
* jak koles jest dziwkarzem / szuka panienki na jedna noc
* jak ma dlugie wlosy (nie lubie dugich wlosow u chlopakow)
* jak ma owlosione plecy O.o
* jak jest zniewiescialy
* egoizm, chamstwo, brak kultury.
* jak jest zbyt powazny, nie umie sie bawic
Jak sobie przypomne to dopisze
_________________ Idę za nimi, bo oni idą za mną. Wiesz jak to się nazywa? to lojalność !
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-08-21, 12:37
simarik napisał/a:
co Was odrzuca w wyglądzie mężczyzny
niski wzrost, zarost na twarzy, ktory wyglada po prostu niechlujnie, brudne i zniszczone buty (bo to ten element na ktory patrze zaraz po obejrzeniu ogółu)... nie jstem w stanie znieść rózowych ciuszków, wydepilowanych rąk (miejsce od dłoni po łokieć), butów na sprężynach (nie wiem jak to się fachowo nazywa), glanów, długich włosów, braków w uzębieniu i mogłabym pewnie jeszcze troszkę wymienić...
_________________ mrau...
Baska
Wysłany: 2006-08-31, 21:25
Wszystko jak wyżej już pisałyście.
Dorzucę do tego farbowane na blond włosy. Jeny, odrosty u faceta wyglądają więcej niż potwornie.
*Apple
mnie na pierwsze wrazenie u chlopaka odrzuca kiedy jest zbyt chudy, ma nos jak kartofel, nie moze smierdziec , byc brudny niemoze tez byc tez zbyt cichy, odstrasza mnie tez jak chlopak nosi okulary(wiem to troche dziwne)kiedy jesttak gruby i toczy sie jak kulka i to chyba wszystko
a i jueszcze niemoze byc metalem to tez mnie jakos odrzuca
_________________ Życie jest jedno, ale szans w nim wiele wiec wykorzystaj je bo czasem są one bardzo cenne!
Ostatnio zmieniony przez Oluniaaa 2006-11-08, 16:00, w całości zmieniany 1 raz
*długie włosy...
*za szczupłych facetów też nie lubię... no i takich MIŚKÓW też nie trawię
*jak klnie co chwila ;P
* a i najważniejsze.. mężczyzna bez poczucia humoru nie ma u mnie szans
Angelajka
Wysłany: 2007-03-18, 19:18
zaloba pod paznokciami, duzy brzuch, gdy pali,
_________________ Nasze zycie jest takie jakim uczyniły je nasze myśli...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.