dloogich wlosoow, smierdzacego brioodasa hehehe(nie wiem dla mnie to na maxa chore), no jacys tacy gejowaci tez mnie nie kreca, nie jestem homofobem ani nic ale koles powinien wygladac jak koles^_^ no i morda ogarnieta nie? hehehe
ale po chamszczaku jedziemy tych kolesi tu hehehe:D
_________________ Nie szukaj.
Samo Cie znajdzie.
A pozniej zostawi.
nefretete [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-05, 14:24
bLu napisał/a:
ale po chamszczaku jedziemy tych kolesi tu
poczytaja to sie moze niektory zaczna golic, myc, obcinac paznoknie itp
a o co chodzilo z tym ze za duzo zelu na wlosach bo ja ogolnie lubie miec wlosy na zel i nie iwem jak jest duzo a jak malo biore tyle zeby sie jakos trzymalo a co do paznokci to jak rozpoznac czy sa obgryzane :> bo ja obgryzam bardzo starannie i mam jeszcze taka blizne na rece ktora przechodzi przez wskazucja palec do srodkowego w ksztalcie kwadratowej litery _U_ razem z tymi kreskami na dole mi sie podoba moja blizna
Tak ja nie lubię jak facet ma długie włosy, żółte zęby, wąsy! , jak ma styl metalowca, jak przeklina albo pali papierosy i pije notorycznie, a o narkomanach już nie wspomnę. Nio i jeszcze nie może być brudny i nie może być okolczykowany, zbyt blady i za chudy, nie lubię jak koleś ma farbowane włosy, za niski też raczej nie, za gruby absolutnie nie! hmm... to chyba wszystko jak coś to jeszcze dopiszę
Ostatnio zmieniony przez Tibby 2006-07-26, 10:12, w całości zmieniany 1 raz
a o co chodzilo z tym ze za duzo zelu na wlosach bo ja ogolnie lubie miec wlosy na zel i nie iwem jak jest duzo a jak malo biore tyle zeby sie jakos trzymalo
Słoneczko, za dużo, to znaczy, gdy żel masz wszędzie, jesteś ulizany i aż z ciebie 'spłyyyyywa'. brr...
Jeśli chodzi o to, co mnie odstrasza to:
- brak higieny
- może to nietorelancyjne, ale nie lubię dresów
- wydepilowane nogi (chociaż, kumpele twierdzą, że faceci POWINNI golić nogi )
- no i jak widzę faceta w różowej koszulce i z blond pasemkami, to też mnie odrzuca
a tak to wygląd nie jest najważniejszy. chociaż nie powiem, że nie jest ważny w ogóle.
odrzuca mnie od faceta jak:
- ma az za bardzo obrosnieta klate (maly zarost mi nie przeszkadza, ale jakies dluzsze wlosy..fujj)
- za duzo przeklina
- nie dba o higiene
- ma zalobe za paznokciami i wogole brudne rece
- jest gruby
- przesadza z piciem
- ma pelno pryszczy na twarzy ( mozna to przeciez leczyc)
to chyba na tyle
_________________ Czasem mam chwile,że rozsądek jest daleko w tyle ...
Nie wiem dlaczego, naprawdę
Po prostu podobają mi się buty czarne, ewentualnie z małym dodatkiem czerwonego. Ale nigdy białe! Jak patrzę na jakieś wielgachne, białe adidasy od razu mnie odrzuca. Sama białych też nie włożę /poza zimowymi/, bo źle się czuję "i już"
Jeśli chodzi o to, co mnie odstrasza to:
- brak higieny
- może to nietorelancyjne, ale nie lubię dresów
- wydepilowane nogi (chociaż, kumpele twierdzą, że faceci POWINNI golić nogi )
Zgadzam się. Ja też nie przepadam za dresami... i sorry, ale głupio wygląda facet z gładkimi nogami... no... serio...
I oczywście obgryzione paznokcie!!!! to jest zmora dopiero!!! i....tyle no:)
Mnie odrzuca w wyglądzie mężczyzny obcisłe ubranko, kilo żelu na włosach i zapach tanich perfum dający się wyczuć w promieniu 2 kilometrów...brrr...Nie lubię także jak chłopak ma pół hektara za paznokciami (bleech...) i śmierdzi potem (łeeeeee). Nie znoszę także braku gustu w ubirze...heh xD
_________________ "Stań się lepszym człowiekiem. I zanim poznasz kogoś upewnij się, że znasz siebie i że nie będziesz chciał być taki jak on chce, ale pozostaniesz sobą."
Gabriel Garcia Marquez
Ja jeszcze nie lubie, kedy gość się chwali i 'imponuje' tym, że zwiedził pół świata i jeździł na desce snowboardowej.... i myśli, że robi to na kimś ogromne wrażenie... i jak opisuje to z takim na dodatek przejęciem jakby conajmniej powstrzymał koniec świata... ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.