Słyszałam też takie stwierdzenie, że taki ktoś jest dobry w łóżku ;p
No i widzisz jak łatwo napisać. :P Trudniej jest mówić. Tylko teraz się zastanawiam, co konkretnie miała na myśli osoba, która to stwierdziła. Najprawdopodobniej to jakiś bezpodstawnie stworzony przesąd. :P Moim zdaniem kobitki wolałyby jednak czuć na sobie ciepło. xD
A u mnie jeżeli chodzi o typ faceta, to nie lubię takich przesadnie umięśnionych typków, no i takich, którzy nie umieją o siebie zadbać, nie tak, żeby od razu solar itp., ale chociażby higiena
Włosy na żel, niski wzrost i bijący na wszystkie strony narcyzm . Może troche odbiegam od wyglądu, ale strasznie denerwuje mnie zachowanie " Patrz, jaki ja jestem macho ! "
Ostatnio zmieniony przez Tenar 2006-06-15, 09:32, w całości zmieniany 1 raz
halinee tak jak większość odrzucają tłuste włosy, ale też nie może być bardzo chudy bo to wyglada jakby jakis niedożywiony był, ubranie na nim wisi no i... tragedia jednym słowem, a i dres jest bardzo niemilo widziany...
_________________ "...moja radość - jeden dźwięk,
zamknę oczy, aby schować się..."
Jedynym rozwiazaniem byloby to zebym musial sie ograniczac
Ewentualnie za każde brzydkie słowo mógłbyś dostać kopniaka
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Ewentualnie za każde brzydkie słowo mógłbyś dostać kopniaka
Ewentualnie zostalbym skopany na smierc
niooo,ale tylko ewentualnie
[quote="halinna"[ale też nie może być bardzo chudy bo to wyglada jakby jakis niedożywiony był, ubranie na nim wisi no i... tragedia jednym słowem, [/quote]
na to akurat nie zwracam uwagi,bo kazdy moze miec gruba lub chuda "budowe ciala"
i nie odraza mnie to...nie lubie zewnetrznego niechlujstwa i niedbalstwa...
Bo np.niektorzy faceci nie wiedza,co to krem,szampon czy obcinacz do paznokci
pierwsza rzecz na jaka zwracam uwage to są zęby, musze przyznać że gdy chłopak ma ladne zęby to aż milo na niego patrzeć:). Jeśli chodzi o to jak powinien być ubrany to bluza i szerokie spodnie.
Pierwszą Rzeczą Na Którą Zwracam To Są Dłonie I Paznokcie Jeśli Nie Są Zadbane To Koleś Już Jest Na Liście Skreślonych. Odrzucają Mnie Metalowcy. Feeeee Długie Włosy... n/c Zwracam Również Uwage Na Buty Powinny Być Zadbane I Czyściutkie, Jeśli Chłopak Umie Zadbać O Dłonie I Obuwie To O Siebie Również Dba...
No to tak. Kiedy koleś nie dba o siebie.... Tak ogólnie - chodzi o schludność oraz kiedy ktoś jest zadufanym w sobie dupkiem, lalusiem i nie widzi świata poza soba , a gdy chodzi z jakąś dziewczyną uważa że ma ona niesamowite szczęście... że chodzi z nim.
A, zapomniałaby, chamskie zachowanie wobec dziewczyn
Tłustych włosów, brudne rzeczy i smrodzik wydobywajacy sie z ciala i ust...fuuuj! Poza tym nie znosze gdy facet nosi japonki i nie dosc ,ze je nosi to jeszcze ma krzywe i brudne paznokcie u stóp. Jezeli chodzi o rece to jakos nie zwracam na nie uwagi,serio. Widzialam kiedys goscia ,ktory mial wyregulowane brwi na dwie cieniutkie kresi-brrr
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2006-06-30, 20:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.