Mam takie pytanie do was, co myslicie o laskach ktore sie caluja na przywitanie w policzek lub w usta ?? albo jak sie przytulaja na przerwach w szkole ??
_________________ MałO ?? To DopChaJ tAk AżeBy Aż SiĘ WylEwAŁo
ja z moim koleżankami (ale tylko tymi najbliżczymi) całuje sie na przywitanie w policzek i na pożegnanie. Uważam ze to nic złego, a raczej wyrażenie sympatii do tej osoby.
_________________ All good things come to an end...
;]
dla mnie tez jest to normalne. caluje kolezanki w policzek,witam sie tez z moim chlopakiem. nie uwazam tego za jakis odchyl od normy czy cos zlego. to zwyczajny najprostszy wyraz uczuc do drugiej osoby.
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
to dobrze ze tak myslicie, bo ja tak samo robie ale czasem mnie denerwuje jak inne laski sie na nas patrza jak sie przytulamy albo kiss w policzek ;/ i myslalam ze bedziecie tymi innymi i mi powiecie co jest w tym zlego
_________________ MałO ?? To DopChaJ tAk AżeBy Aż SiĘ WylEwAŁo
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-25, 22:22
Normalna sprawa, z co lepszymi koleżankami buzi buzi w policzek.
MoNi$iAa napisał/a:
jak sie przytulaja na przerwach w szkole
To taaaaaaakie słooooodddkieeeee ooooohh! xD
Na serio, uważam to za miłe okazanie sympatii ;>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-11-25, 22:25
a ja się witam cmokiem w policzek, z niektórymi w usta i jest to dla mnie kompletnie normalne :-) bardzo często się przytulam do przyjaciółek, na imprezach potrafimy sie wręcz całować, bo nic w tym złego nie widzimy.
Wysłany: 2006-11-25, 22:44
A wiec lubie sie tak witac z osobami ktore lubie ale czasem trzeba tez z takimi co mniej za nimi przepadam ( zeby im nie bylo smutno ) .
Faceci podaja sobie reke a dziewczynki caluja
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Wysłany: 2006-11-25, 22:45
Mania napisał/a:
zasem trzeba tez z takimi co mniej za nimi przepadam ( zeby im nie bylo smutno
A tam, ja olewam jakies pychajace panny. Mam pare takich w klasie, zawsze je omijam, czasem ostentacyjnie czasem nie. Ja nie ukrywam czy kogos lubie czy nie.
u mnie to oprócz całowania się policzek przez dziewczyny praktykowane jest całowanie sie dziewczyn z chłopakami w policzek- bo chyba tak to trzeba rozumieć kiedys idzie koles i całuje trzy dziewczyny z kolei w policzek, prawda?
nie praktykuje tego, kiedyś moje kolażanki chciały sie całować aby być trędi ale zapominały wiec przestały
za to mam w klasie dwie dziewczyny które sie całują tak o, bez powodu potrafia na wfie podejsc do siebei i sie całowac .... no comments
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Tiaaa u mnie też to się praktykowało.... końcem podstawówki i początkiem gimnazjum ... Ja oczywiście nie brałam udziału w tym procederze
Proszę możecie mnie zlinczować, ale mi się nie podoba coś w stylu:
"CmOk CmOk, jA i MoJa KoFFaNa MaDZiUsIa, nAJlepSHa CooMPelka (znają się od dwóch tygodni-mój dopisek) ;*** BuzIAcZkI "
To jest jednym słowem....yyyy dziecinne
Albo jak widać na fotka.pl obce dziewczyny piszą obcym chłopakom
"ZoSTaWiaM DyshhKeM , BUziAcZkI ;**** " - no bez przesadyy...dzieci internetu , które swoimi mackami sięgają nawet realnego życia kontynuując ten haniebny proceder, cmokając się nawet z nowo poznanymi "Coompelkami" OMG tragedia
A od przytulania i całowania jest chłopak (dla chłopaka dziewczyna) , no ale skoro nic nie różni chłopaka od innego kumpla, no to ja gratuluję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.