No dobra Powiedzcie dziewczyny mi co chcecie osiagnac mowiac ze nie jestescie ladne i tym ze non-stop krytykujecie tak swoj wyglad ?? Ja z takimi sytuacjami spotykam sie dosc czesto bo jednej nie podoba sie to w swoim wygladzie a innej jeszcze co innego Ja przez to zaczynam juz Was coraz mniej rozumiec .... albo jestescie bardziej skomplikowane niz myslalem
Powiedzcie dziewczyny mi co chcecie osiagnac mowiac ze nie jestescie ladne i tym ze non-stop krytykujecie tak swoj wyglad ??
jestesmy realistkami...po prostu...a tak przynajmniej jest tak w moim przypadku.Ale nie krytykuje non stop swojego wygladu jestem zadowolona z siebie,ale mysle ze moglobyc lepiej,co sparwia ze pracuje nad soba.To jest motywujace - znac swoje braki.
Matys napisa³/a:
Ja przez to zaczynam juz Was coraz mniej rozumiec ....
no coz od mezczyzny nie wymaga sie takiej dbalosci o wyglad.Poza tym massmedia tez wyreklamowaly wizerunek kobiety idealnej i ty sie dziwisz,ze tyle narzekajacych pannic jest na swiecie?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
widzialas kiedys faceta,ktory goli:pachy,nogi itp. Widzialas kiedys faceta depilujacego brwi i robiacego peeling i usuwajacego skorki na paznokciach?
simarik napisa³/a:
chyba w innym ¶wiecie ¿yjemy, chyba ¿e dba³o¶c pojmujesz jako : sztuczne zabarwienie skory, tapeta, b³yszczyk czy inne wymys³y dba³o¶æ to cos innego, to schludno¶æ, skromno¶æ i czysto¶æ
buhahahahahahahaha nie wiem z czego wywnioskowalas,ze mam to na mysli,zbyt szybko wlasne wnioski wyciagnelas .
Z ta skromnoscia to chodzilo Ci o np. nie noszenie mini itp?Czy o skromnosc w zachowaniu?
simarik napisa³/a:
¦wiêtoszka napisa³/a:
massmedia tez wyreklamowaly wizerunek kobiety idealnej
sprostowanie: ukszta³towa³y wizerunek kobiety NIEprawdziwej i NIEnaturalnej
dokladnie, a jak myslisz skad nagle tyle kobiet chorych na anoreksje i bulimie?
And I have no privacy
Powiedzcie dziewczyny mi co chcecie osiagnac mowiac ze nie jestescie ladne i tym ze non-stop krytykujecie tak swoj wyglad ??
chyba lepiej byæ skromnym a nie uwa¿ac sie za bóstwo i np nosiæ mini przy wadze 150 kg
Cytat:
jestescie bardziej skomplikowane niz myslalem
bardzo prawdopodobne
Ja mo¿e nie mam bardzo niskiej samooceny nie chce byæ jak te laseczki z ok³adki (dobra co innego chcieæ a co innego d±¿yæ do tego) ale jest kilka rzeczy które chêtnie bym w sobie zmieni³a
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób j± praktykuje, ale nikt do koñca jej nie rozumie"
nie krytykuje swojego wygl±du, nie mam do tego prawa, to jak krytykowaæ.. Boga<?> nie stworzy³am
Ano nie stworzy³a¶, ale nie mo¿esz ca³ego swego uroku osobistego zwalaæ na "boga". To TY masz obowi±zek o siebie dbaæ, siebie szanowaæ, utrzymywaæ siê w porz±dku, czy jakby to jeszcze inaczej okre¶liæ... Ten "bóg" siê w to nie wtr±ca. Jakby to niby wygl±dalo, gdyby np. w autobusie jaki¶ facet zwróci³ uwagê dziewczynie, ¿e od niej ¶mierdzi? Zwali³aby winê na boga, ¿e to niby on tego smrodu od niej nie zabra³? Buahah.
Wygl±d kobiety w wielkim stopniu zale¿y od jej zaanga¿owania w polepszanie go, bo wygl±d zewnêtrzny to nie tylko nasze "uformowanie" (nos, oczy, skóra, kszta³t g³owy, wysoko¶æ, szeroko¶æ, itp.).
A wiêc ja mo¿e na podstawie pewnej mojej sytuacji. Kiedy¶ wraca³am sobie do domciu z moim ch³opakiem (teraz juz by³ym) i tak jako¶ gadka sie srednio klei³a. pomy¶la³am sobie a co mi zale¿y palnê co¶ o odchudzaniu i ciekawe co zrobi. no i powiedzia³am ze mam tu i ówdzie i ¿e sie odchudzam. my¶la³am ze powie nie kochanie nie musisz taka mi siê podobasz. a ten cwaniaczek na to : No nie, z ka¿d± dziewczyn± co rozmawiam to siê odchudza czy to jaka¶ epidemia. no ja my¶la³am ze tu góre komplementów dostane ¿e nie musze sie odchudzaæ czy co¶. a tu lipa. ale od tego momentu zrozumia³am ze bez sensu tak nawijaæ : Jaka ja jestm brzydka, gruba, mam krzywe nogi, odstaj±ce uszy itp.
Matys dziewczyny czasem tak mówi± bo s± zakompleksione albo niedowarto¶ciowane. Jakby FACECI czê¶ciej mówili komplementy to by tak nie by³o!!!
_________________ All good things come to an end...
;]
Matys dziewczyny czasem tak mówi± bo s± zakompleksione albo niedowarto¶ciowane. Jakby FACECI czê¶ciej mówili komplementy to by tak nie by³o!!!
Ale jak bysmy Wam mowili duzo komplementow toby bylo ze sie podlizujemy itp. A poza tym moglibyscie wtedy popasc w jakis samozachwyt i tym razem byscie sie chwalily jakie to jestescie ladne, piekne i powabne itd. i to by bylo tez nie dobrze
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-03-13, 18:25, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
eee raczej nie o to chodzi mnie komplementy mojego faceta jakos nie ruszaja ,bo wiem ze zawsze czegos ode mnie chce wowczas
And I have no privacy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.