No ale ja tez sie spotkalem z takim przypadkiem ze dziewczyna jest szczupla i nadal sie chce odchudzac Ja wtedy zalamuje rece i nie wiem co powiedziec i co robic
najwidoczniej apetyt ro¶nie w miare jedzenia,ze tak to ujme
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wys³any: 2006-07-13, 17:09 Re: Co chcecie osi±gn±æ ??
Matys napisa³/a:
No dobra Powiedzcie dziewczyny mi co chcecie osiagnac mowiac ze nie jestescie ladne i tym ze non-stop krytykujecie tak swoj wyglad ?? Ja z takimi sytuacjami spotykam sie dosc czesto bo jednej nie podoba sie to w swoim wygladzie a innej jeszcze co innego Ja przez to zaczynam juz Was coraz mniej rozumiec .... albo jestescie bardziej skomplikowane niz myslalem
Matysku, znów pozytywnie mnie zaskakujesz:) Twoje osttanie zdanie potwierdza, ¿e jeste¶ inteligentny. Kobiety sa BARDZO skomplikowane jak dla Was mê¿czyzn:) i nielicznym udaje sie nas rozgry¼æ... A niektóre panny tak o sobie mowi± chc±c, np wymusiæ komplement od mê¿czyzny:) Lub zrzêdz±...
[ Dodano: 2006-07-14, 13:46 ]
Ja gdybym mog³a to jedynie dodalabym sobie parê centymetrów wzrostu... Mój jest kompletnie do kitu A tak to nawet OK... I mo¿e trochê wyidealizowa³a swoj± figurê:) Ale najgorsza nie jest wiêc cieszê siê tym co mam, bo zawsze mog³oby byæ gorzej...
Ja jestem zadowolona ze swojego wygl±du. Narzekam tylko wtedy kiedy co¶ mi siê nie uda, np. jak dostanê 2 z matmy to wtedy tyle narzekam, ¿e dochodzê do mojego wygl±du i jestem z siebie niezadowolona, ale po 10 minutach mi przechodzi. Raczej wolê nie mówiæ, ¿e jestem gruba i chcê siê odchudzaæ, bo mój ch³opak siê obra¿a, a inni patrz± na mnie jak na idotkê Mo¿e to dlatego, ¿e wa¿e 49 kg?
Ja jestem zadowolona ze swojego wygl±du. Narzekam tylko wtedy kiedy co¶ mi siê nie uda, np. jak dostanê 2 z matmy to wtedy tyle narzekam, ¿e dochodzê do mojego wygl±du i jestem z siebie niezadowolona, ale po 10 minutach mi przechodzi. Raczej wolê nie mówiæ, ¿e jestem gruba i chcê siê odchudzaæ, bo mój ch³opak siê obra¿a, a inni patrz± na mnie jak na idotkê Mo¿e to dlatego, ¿e wa¿e 49 kg?
Ja jestem trochê starsza i wa¿ê 43:) Wiêc na wagê te¿ nie narzekam:) To mo¿e u mnie pozostaæ:)
Wys³any: 2008-04-11, 17:53
a to ,¿e mam taki wpis ,to nie znaczy ,¿e siê do niej upodabniam
_________________ o ,jak dobrze byæ pierdolniêtym w g³owê.
8-kalina
Do³±czy³a: 12 Mar 2008 Posty: 8 Sk±d: Olsztyn
Wys³any: 2008-04-14, 18:22
hmm wiêc, skomplikowane nie jeste¶my, trzeba mieæ wystarczy po prostu mieæ dobre podej¶cie xp
ja siê sobie podobam, cieszê siê z tego jaka jestem bo mog³o byæ gorzej ^^
Lubie siebie, chocia¿, jak ka¿da kobieta, mam dni gdy siadam i 3 godziny siê nad sob± u¿alam.
Ogólnie jednak jest ok, jedyny powa¿ny kompleks, jaki posiadam, to wzrost.
Mog³abym byæ troszke wy¿sza.
No i nos mog³abym mieæ inny, oo.
_________________ "Codziennie tak próbuje Ciê powoli Chce by¶ na d³ugo starczy³ mi, zachowa³ smaki i kolory. Czytam Twój sk³ad.. znam prawie go na pamiêæ, a jednak dziwie siê gdy smak jest inny ni¿ ten opisany."
ja ogólnie czesto narzekam na swoje w³osy bo czesto mnie denerwuja <typ sianowaty>
z reszty 'wad' zartuje i hmm rzadko wypominam
ale ogólnie nie lubie sie chwalic -> moja kumpela uwaza sie za piekna i wszem i wobec to mowi i mnie to denerwuje ;/ zreszta niedawno nawet powiekszala tym moje kompleksy ;| no ale coz...
_________________ Grzeczne dziewczynki dostan± siê do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Do³±czy³a: 19 Maj 2008 Posty: 11 Sk±d: Ró¿owe pude³ko
Wys³any: 2008-05-19, 18:46
Ch³opy raczej nie lubi± jak dziewczyny gadaj± o sowich kompleksach :p Wol± pewne swojego wygl±du dziewczyny, u¶miechniête
[ Dodano: 2008-05-19, 19:51 ]
A tak w ogóle to lubiê siebie, swój wygl±d jestem jak laleczka
Regulamin, cz. I, pkt 15. Nie formatuj niepotrzebnie czcionki( nie pisz pogrubion± czcionk±, nie u¿ywaj rozmiaru "du¿y" i "ogromny", nie koloruj. Nie pisz postu WIELKIMI literami, ani tzw, FaL± (na przemian wielkie i ma³e litery). Magda.
dlaczego laski gadaj± na swój wygl±d.. hm.. nie wiem nigdy tak nie robiê.. mo¿e dlatego, ¿e chc± wymusiæ na innych komplementy? lub maj± po prostu kompleksy? nie, no nie wiem..
ja to na twarz troszkê narzekam... ale to juz nie moja wina ze tak± mam, jedynie co moge robic to troszke popoprawiac co siê da;) i jeszcze na nogi... s± troszke za grube... moze nie tyle co grube ale mal± jêdrne i wlasnie to chcê zmienic, nie odchudzam sie typu ze nie jem s³odyczy itp, tylko codziennie jakies cwiczenia i nozki siê ujêdrniaja;) a dlaczego kobiety narzekaja? moze dlatego ze wiêkszo¶æ mêzczyzn jest zbyt wymagaj±cych i chc± siê im spodobac...
szajbóska
Wiek: 20 Do³±czy³a: 21 Maj 2008 Posty: 46 Sk±d: z nienacka
Wys³any: 2008-05-23, 13:03
Ojoj jeste¶my skomplikowane i to bardziej ni¿ komukolwiek siê wydaje. Czêsto dziewczyny mówi±c ¿e to i owo im siê w sobie nie podoba najnormalniej w ¶wiecie chc± us³yszec komplement od odbiorcy swojej wypowiedzi. Czasem sprawdzaj± w ten sposób czy podobaj± siê danej osobie. Kobiety potrzebuj± zapewnienia ¿e s± ³adne, m±dre itp lubimy mi³e s³owa i wieczne adorowanie, có¿ taka nasza natura.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.