¦wiêtoszka, ciekawe czego on moze chciec wtedy od Ciebie
Prymas napisa³/a:
Matys napisa³/a:
¦wiêtoszka, ciekawe czego on moze chciec wtedy od Ciebie
Zacytujê Ci co¶, a wtedy zrozumiesz.
¦wiêtoszka napisa³/a:
ja cholernie pozadamn swojego partnera,ale nie robie mu "laski" na zawolanie
ladnie to tak obmawiac,gdy mnie nie ma ?
Cytat:
Matys napisa³/a:
Ale to Twoja teoria ale ja chce uslyszec teorie ¦wiêtoszki
Mam nadziejê, ¿e j± potwierdzi. ;]
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
¦wiêtoszka napisa³/a:
Z ta skromnoscia to chodzilo Ci o np. nie noszenie mini itp?Czy o skromnosc w zachowaniu?
no³ koment moja odp jest tu zbêdna
alez prosze,rozwin mysl,nie siedze w Twojej glowie.
simarik napisa³/a:
pewnie, ¿e widzialam, pe³no tego gejowskiego nasienia
tym samym potwierdzilas to, co napislam wczesniej
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
Ja tego posta pisalem gdy jeszcze bylas na forum tylko go juz nie odczytalas bo zniknelas
eee to juz i tak nie jest wazne.Od dzisiaj jestem singlem.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
czytanie ze zrozumieniem, czy ja napisa³am ¿e swój ca³y urok zawdzieczam Bogu? nie tworz teorii bez podstaw
To mi wystarczy³o:
Cytat:
nie krytykuje swojego wygl±du, nie mam do tego prawa, to jak krytykowaæ.. Boga
Wed³ug tego nie masz prawa krytykowaæ ogó³u swojego wygl±du, bo zale¿y on niby od boga. Napisa³a¶ tylko o niemo¿no¶ci krytykowania boga, nie wspominaj±c o czynnikach wynikaj±cych z Twojej strony - a ¿e tego nie napisa³a¶, to znaczy, ¿e mia³a¶ na my¶li tylko boga (tak, jakby by³ jedynym, który ma wp³yw). Tu nie ma nadinterpretacji - po prostu trzeba pewne rzeczy w tek¶cie dostrzegaæ, nawet, kiedy nie jest to napisane wrost...
Cytat:
czytanie ze zrozumieniem
Zarzuci³a¶ mi co¶, co absolutnie przeczy mojej ocenie szkolnej z jêzyka polskiego (sprawdzian z czytania ze zrozumieniem). To jest akurat jedna z tych niewielu rzeczy, z któr± nie mam wiêkszych problemów... ;]
simarik napisa³/a:
nie za czêsto "zwalasz"?
...
¦wiêtoszka napisa³/a:
eee to juz i tak nie jest wazne.Od dzisiaj jestem singlem
odpowiedz jest prosta - lubia jak im sie tlumaczy ze sa ladne i sie je w tym utwierdza
_________________ pozdro dla Go¶æ (nie pytaj dlaczego Ciê pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Ma³ej123p
Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005 Posty: 1647 Sk±d: z samej góry
Wys³any: 2006-03-15, 12:10
dlaczego?
bo kobiety sa w znakomitej wiekszosci zwyczajnie gloopie
podbudowuja swoje mniemanie o sobie przez wysluchiwanie komplementow od polci przeciwnej, to akurat normalne ale podbudowywanie siebie przez komplementy wymuszone? wybaczcie.......
_________________ zaczynam siê tam gdzie inni siê koñcz±...
ja czasami ponarzekam sobie przed lustrem a czasami patrze i mówie: co ja to od siebie chce?? My¶le ¿e wiêkszo¶æ kobiet lubie sobie ponarzekaæ na swój wygl±d.
Co do komplementów to jakbym mia³a bardzo nisk± ocene o sobie to tym bardziej bym nie chcia³a ich s³uchaæ bo wiedzia³abm ¿e to nieprawda ( a to tylko nieprawda w mojej g³owie) i by mnie to wkurza³o ;]
Moim zdaniem ka¿dy jest jaki siê urodzi³ i mo¿emy tylko dbaæ o siebie poprzez jaki¶ æwiczenia czy co¶ w tym stylu
Matys, nie nie musze narekaæ na kilogramy bo u mnie wszyscy w rodzinie s± bardzo szcupli i ja te¿
No ale ja tez sie spotkalem z takim przypadkiem ze dziewczyna jest szczupla i nadal sie chce odchudzac Ja wtedy zalamuje rece i nie wiem co powiedziec i co robic
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.