Wczoraj z chłopakiem bawilismy sie anal...
nie pierwszy raz..
oczywiscie zaraz później poszłam i wszystko przemyłam..
później zauwazylam ,ze z mojej pochwy wydobywa się lekko brązowawy śluz..jednak niewiele
dziś też troszke ... o czym to może świadczyć ?
czesto tak bywa jak naruszysz "zbyt mocno" miejsce wrazliwe, moze zbyt intensywnie chlopak w Ciebie wchodzil, nie zdarza sie tak tylko w analnym, brazowy sluz czesto pojawia sie takze po 1 stosunku albo gdy chlopak robi palcoweczke i naruszy ktores z Twoich rzadko odwiedzanych miejsc, takze spokojnie
Albo masz grzyba, z bakterii przeniesionych z odbytu. Bakterie są za sprytne, azeby dać się zmyć zaraz po seksie. Swoją drogą, fajny taki anal?....lepiej niż klasycznie?
_________________ Jakże mi szkoda
tej zawsze jednej strony nie widzianej!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.