Nie jest. Oczywiście, że powinni unikać robienia tego w towarzystwie. Ja jedynie wskazuję, że IMHO przeciętny facet nie pierdzi dla zabawy ale dlatego, że go biologia do tego zmusza.
no ale ze sie tak wyraze czasem mozna sie powstrzymac na tyle aby zdazyc wyjsc do innego pomieszczenia
tak btw: to idiotyczny wątek ;'p
_________________ Nie wierz nigdy nie w tych co ciągle udają i ciągle uśmiechają się nie
Wierz nigdy nie w to niebo które zawsze niebieskie jest
W żadnym wypadku Jestem z natury leniwy i wiele rzeczy robię na odczepnego. Po prostu staram się być normalny i zachowywać pewne proporcje. Zresztą... jakbyś zobaczyła bałagan na moim biurku to byś nie mówiła o perfekcjonizmie
_________________ "Mój wypaczony bolszewizm przekształcił się w antybolszewizm i poprzez trockizm doszedł do faszyzmu." Grigorij Jewsiejewicz Zinowiew
Wysłany: 2007-01-29, 23:05
Nie ma idealnych facetow. Ale to wlasnie dzieki temu swiat jest ciekawszy. Gdyby byli idealni faceci to zaden z nich nie mial by kobiety bo kobiet idealnych tez nie ma... nudno by bylo. Nawet tym inteligentym.
Ja uwielbiam organizować z kolegami zawody kto głośniej beknie! Zwłaszcza po piwku fajnie beki siadają! Co w tym złego nie bekam w kościele ani w domu. Na zewnątrz zawsze...No i w szkole!
_________________ Wy macie tylko ten wasz wszechświat! Ja mam całą resztę!!!!
dziewczyny uwazajcie taki Gamal
bedzie was scigal za nieschowana paczke tamponow, za szczotke z wlosami w lazience, za malowanie paznokci poza lazienka, czy bajzel w torebce
nie ma idealow
a z drugiej strony faceci sie staraja na poczatku bo chca osiagnac sukces jak go odniosa pasuja
musicie dziewczyny sprawiac wrazenie ze mimo ze osiagnal sukces ciagle to nic pewnego
wtedy bedziecie mialy i pod poduszka czysto i zero suszkow (ja pierdziu) za lozkiem
a z drugiej strony faceci sie staraja na poczatku bo chca osiagnac sukces jak go odniosa pasuja
Nie uogólniaj proszę. Ja jestem kobietą bardzo wymagającą Jestem z moim mężczyzną już dobrych kilka lat, mieszkamy razem a on nadal bardzo się stara. Wszystko zależy od tego, czy facetowi się chce starać czy też jest leniwy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.