po co tracic czas na jakies hlupie zasady pisowni:P
Zasady pisowni są po to, aby 'tekst pisany' <hahaha> można było przeczytac bez większych wstrząsów i obrażeń mózgu. Wcale nie są głupie i nie trzeba na nie tracić czasu, wręcz przeciwnie <liczy na poparcie Prymasa w tej kwestii>
Sweet_blondi napisał/a:
moje wady?? hmm...bałaganiara? zazdrosna? spóźnialska?
heh...to chyba wszystko...chyba o niczym nie zapomnialam?
'Nas' pytasz? A skąd my to możemy wiedzieć?
Zapomniałaś->patrz Magda
opalenizna z solarium nie jest tak trwała jakby chciala
podobnie z tipsami i tlenieniem wlosów - cholerne odrastają.
Nie opalam sie w solarium raczej, nie mam tipsow tylko naturalne paznokcie, a moje blond wlosy sa w 100% naturalne.
Heh...
Co do Dzuli. Moja kumpela. On pisala ta odpowiedz. Ale swierdzilam ze i takbyscie nie uwierzyli wiec napisalam w swoim imieniu...
Zadowolone?:/
nagle się okaże, że 99% postów napisała babcia, mama i sąsiadka
Magda napisał/a:
żenada.
Zenada to raczej ty, bo jakbys nie zauwazyla to wiekszosc postow jest...hmm...jakby negatywnych. A mysle, ze jednak babcia czy mama pisaly by dobrze o mnie:P Heh... niektorzy tu sa pozbawieni chyba wyobrazni...
Wiek: 12 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-04-26, 19:14
Marność, marność. Jeśli chodzi o ogół to popieram zdanie Mordereda, ale osobiście sądzę, że dziewczyna chce się wbić w nasze łaski, wypisując te wszystkie rzeczy.
Kto tu jest pozbawiony wyobraźni ten jest, jeśli ma o nas tak niskie mniemanie, sądząc że wzbudzi w nas zazdrość, zachwyt or whatever. Marność.
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-04-27, 15:11
Yenna napisał/a:
[Kraków umiera]
tak, wstyd...
Sweet_blondi, Twoja osoba sama w sobie jest żenująca. Niedowartościowana dziewczynko chcąca wyimaginowany obraz swojej osoby przedstawić na siłę na forum, bo myślisz (zbyt mocne słowo), że komukolwiek to zaimponuje.
Na Twoim miejscu wstydziłabym się aż tak kłamać, bo w oczy się rzuca każde kłamstwo, które próbujesz nam wcisnąć.
Ja rozumiem, że internet pobudza fantazjowanie na własny temat, ale to wcale nie znaczy, że wszyscy Ci którzy będą to czytać, sa równie zidiociali jak ty.
żegnam Cię.
zmądrzej i dopiero wróć.
póki co pokazujesz jedynie poziom 11 latka krzyczącego "a ja mam w domu 12 czarnych komputerów, bo czarne są najlepsze" (cytat prawdziwy)
_________________ mrau...
Ostatnio zmieniony przez Magda 2007-04-27, 15:12, w całości zmieniany 1 raz
moje wady?? hmm...bałaganiara? zazdrosna? spóźnialska?
heh...to chyba wszystko...chyba o niczym nie zapomnialam?[/quote]
heh...dziewczyno....weź może jeszcze raz przeczytaj sobie co piszesz... Sweet Blondi,której jedyną wadą jest bałaganiarstwo...nie no respect ...żal mi Ciebie....zgadzam się z tymi którzy napisali że przyszłaś się tu tylko pochwalić jaka to nie jesteś ładna,kasiasta i wogóle.... Bosheee!!!!!!! <żal>
Czyli mamy odpowiedz sweet-blondi, jesteś barbie.
Dziękuje za uwagę, oto radio zgniły kurczak.
Coś jeszcze? Ach... ta ma piękna ironia.
Nie lubie pustych lalek, bo wkur...cza mnie, gdy taka wymalowana pinda szturcha mnie w ramie i patrzy na mnie wyniośle.
Nie wiem za kogo ona się uważa, ale ok.
Dlatego uważam, po twoich jakże wspaniałych "wadach", że jesteś barbie.
Przepraszam bardzo, ale kto uważa za wady, np. to, że jest śpiochem.
Ja śpie w weekendy do 13:00 - 14:00, a ide spać o 23:00. I co? Mam to uważać, za wade?
Nie sądze.
Uważasz, że jesteś piękna?
Gówno prawda.
Jeśli myślisz, że tona makijażu, platynowe włoski i różowa miniówka, przepraszam! Pasek na biodrach w rozmiarach 10x10 cm to super wygląd to jesteś w błędzie.
Życzę miłej starości, kiedy twoja buźka będzie tak pięknie pomarszczona i dziurawa.
_________________ Chce istnieć, żyć i marzyć. Być tajemnicza i pełna nadziei. "... bo chce pokonać pięć tysięcy mórz, by odnaleźć pytanie na życie."
A Ty blondi pewnie sobie na to zasłużyłaś, że jesteś Barbie. Twoje posty doskonale to określają. "A ja noszę markowe ciuchy i jestem przy kasie". Nie dziwię się, że ludzie Cię skreślają. Ja bym nie wytrzymała w towarzystwie zarozumiałej dziewuchy, która by uważała, że każdy jej zazdrości i dlatego nikt jej nie lubi. Sam nick sweet_blondie. Wybacz, źle mi się takie coś kojarzy.
Sama jestem naturalną blondynką, różowym nie pogardzę, ale nie chodzę cała na różowo. Nie potępiam osób, które mają wygląd Barbi, każdy lubi co innego. Niestety zwykle okazuje się, że takie dziewczęta za wiele do zaoferowania nie mają.
Z tymi ciuchami też trochę przystopuj. Po prostu takie szpanowanie ludzi też zraża.
Wysłany: 2008-06-06, 19:43
Jaaa... Żal mi Cię sweet cos tam. Swoją glupota sie wlasnie popisalas... chcesz byc taka fajna i zaszpanowac ? Zle trafilas.
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.