Wysłany: 2007-04-09, 23:37
Mi to wisi choc gdybym Cie spotkala bym sie zasmiala. Bo to jest smieszne,ale to twj styl. Jedni ubieraja sie na czarno i klada krede na twarz inni ubiaja sie na rozowo. Zdajesz sobie sprawe z tego ze jestes "barbi" i dobrze. Jednoczesnie jednak powinnas to zaakceptowac. Wybierajac taki styl, zreszta jak kazdy, musisz zauczyc sie przyjmowac krytyke. Co wiecej, nei dziw sie ze facecibeda cie uwazac za latwa i pusta.
Sweet_blondi gdzie ty zyjesz w Stanach Zjednoczonych? Widac ze bedziesz miala przerabane zycie, wszystkim sie chwalisz, ciekawy czy wogole kiedys zaznasz milosc
Wysłany: 2007-04-11, 18:41
to wszystko wyjasnia.
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2007-04-11, 18:57
różowego nie lubię odkąd zobaczyłam, że puste leleczki się w niego ubierają...
ale omg. mam zdjęcie, gdzie mam złote włoski i różową sukienkę, dobrze że miałam 9 miesięcy i nic z tego nie wiedziałam.
przede wszystkim lubię ŁADNY blond kolor. naturalny. ale jak widzę taki że od razu czuć iż to farba i masa tapety na twarzy to od razu rzygać mi się chce.
jak jest ładna, zadbana, inteligentna blondynka, nawet ubrana na różowo, to w porządku, ale jak to pusta idiotka, to koniec.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-04-16, 15:27
zaraz sweet blondi do swojego superwypchanego konta w banku i ulubionego zajecia czyt. zakupów plus mieszkania w stanach doda, ze jest czirliderką i że chodzi z futbolistą.
spoko, tez oglądam filmy o amerykańskich słodkich nastolatkach bez problemów;-)
ubranie o niczym nie swiadczy. ja np. nie wyobrazam sobie siebie w różu, ale gdybym cos zalozyl, to czy obnizyloby to moj iloraz inteligencji czy uwłaczyłoby mi w jakis sposob? nie, pewnie jakis debil pomyslalby "pedal", ale kogo to obchodzi?
odnosze wrazenie, ze "suotka blądi" chciala sie po prostu pochwalic i przy okazji wyzalic ze swoich ogromnych rozterek. who cares? tez mi problem, ja pier*ole.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Do Stiffa!!!!!!!!
Słonce mieszkalam w Stanach od urodzenia ale teraz od 3ech lat w Polsce cwaniaku!
I co ty na to?:P
Ja na to jak na lato, cwaniakiem to troche jestem, nawyki ze szkoly ze Stanow droga Panno, jak mialem 3 lata wyjechalem z mama do Stanow, i mieszkam tutaj na dal, wiem wiem pewnie mysla, o ten zmysla, poprostu mi to wisi Aha wracajac do tematu, ja za dziewczynami pokroju barbi sie nie ogladam, wisza mi one i ich zachowanie, moji koledzy z druzyny Futbolu chodza za nimi jak jakies pieski, lecz mnie one nie obchodza, nie chce mi sie na nie patrzec, strasznie nasmiewaja sie z dziewczyn ktore nie maja wygladu jak one, namawiaja chlopakow z druzyny zeby sie z jakoms dziewczyna umowic, ona mysli ze to prawda, przebiera sie najladniej jak moze a ten koles co mial po nia przyjsc, zostawil ja na lodzie i inne scenki.. Wole dziewczyny ktore sie nie obpicowuja zeby zwrocic na siebie uwage, wole panie, bardziej naturalne.. Aha barbi co powiesz na to?
_________________ problemy sa bo ludzie sa..
Ostatnio zmieniony przez Stiff^ 2007-04-17, 19:29, w całości zmieniany 1 raz
nic. to jest twoja sprawa jak traktujesz dziewczyny. ludzie po prostu dyskfalfikuja inne osoby po wygladzie i tyle. to juz jest twoja sprawa jesli nalezysz do nich
Magda napisał/a:
zakupów plus mieszkania w stanach doda, ze jest czirliderką i że chodzi z futbolistą.
cheerlederka, bylam jak mieszkalam w stanach, teraz juz nie. moje konto nie powinno cie obchodzic i nie chodze z futbolista, a zwyklym normalnym chlopakiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.