zaraz bym przeleciala jakas laske bo umieram z ciakawosci jak to jest z ich strony?
dobre dobre!!!!!!!! tez bym tak chyba zrobiła!!!!noi jeszcze bym wlała wszyskim deeeebilom którzy mi zaszli za skóre :hyhy:chociaz nie mam tego w zwyczaju a co mi zalezy jak szalec to na całego
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Dziewczyny co byście robiły gdybyscie przez 1 dzień mogły być facetem
khm khm,chcialabym sie poczuc 100% mezczyzna :twisted: :lol:
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
A Wy tylko o jednym myslicie. :lol: Ja gdybym był kobietą, to nie chciałbym przeżywać jej orgazmu, bo wiązałoby się to z seksem z facetem, a to byłoby ohhhhydne! <zniesmaczenie>
No prosze A mowia ze to my faceci jestesmy zboczeni i ze ciagle myslimy o jednym Widac w takim razie ze tak nie jest
ja nie twierdzilam,ze tylko faceci mysla o seksie.Zajrzyj do tematu"czy faceci mysla tylko o jednym?" :lol: :lol:
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
też się nad tym zastanawaim najwyrazniej jak dziewczyna sie "nie rozkraczy" to jej Ľle
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.