Wysłany: 2008-04-23, 10:14
Cytat:
Dobra. taką samą jak drapanie cipki kiedy swędzi. I teraz mi nie możesz powiedzieć, że się myle, bo nigdy nie miałeś cipki
gowno prawda, ja jestem wyjatkim bo mi to przyejmnosci nie sprawia a kazdego faceta ktorego widza jak sie drapie to ma taka rozkosz w oczach jakby byl najszesliwszym czlowiekiem na ziemi
nareszcie bym nie nosiła stanika, poszła bym na boisko i wszystkie piłki przyjmowała bym na klate.poderwała dziewczynę i zaciągnęła ją do łóżeczka,nie musiałabym się martwić czy dobrze wyglądam, bluza, spodnie i buty, a nie co dziewczyna wszystko obcisłe i wyzywające, a nogi muszą być odkryte do samych pośladków. Poszła bym na browara i uchlała sie z kumplami, przy tym męskie pogaduchy.
Wysłany: 2008-05-19, 18:30
Ja też bym jakąś laske przeleciała, bo tak mnie to ciekawi jak to jest...
Regulamin, cz. I, pkt 15. Nie formatuj niepotrzebnie czcionki( nie pisz pogrubioną czcionką, nie używaj rozmiaru "duży" i "ogromny", nie koloruj. Nie pisz postu WIELKIMI literami, ani tzw, FaLą (na przemian wielkie i małe litery). Magda.
Ha! męski orgazm- to mogło by być ciekawe...;] podrapanie się po jajkach też!;D i jeszcze ta osobliwa radość z puszczania bąków...xP
jeden taki dzień mógłby być nawet fajny. Ale jakbym drugiego dnia znów obudziła się z penisem zamiast pochwy, to chyba nie byłoby mi za ciekawie...:/
_________________ Jakże mi szkoda
tej zawsze jednej strony nie widzianej!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.