Oooo gdybym była mężczyzną.... to tak wyglądałby mój dzień:
- Wstaję rano, przeciągam się, drapię się po moich "klejnotach"
- Idę siusiu, obsikuję całą klapę od kibelka ciesząc się przy tym jak głupek
- Biorę prysznic, śpiewając piosenki Sinatry mom tubalnym głosem, potem biorę mój "sprzęt" w rękę i myjąc go mówiłabym sobie "Jesteś niezły, chłopie"
- Wkładam szczoteczkę do ust szoruję moje boskie ząbki patrzę na mojep pryszczę i mówię "Pryszcze są esencją prawdziwego faceta, Kaśka z naprzeciwka uwielbia moje pryszcze"
- <Haaatfu>- pluję na rękę i wcieram w moje kłaczki i myślę "Jest nieźle", drapię się po mojej owłosionej klacie i idę na śniadanie
- Wsuwam w siebie pół lodówki, po czym puszczam beknięcie na całe gardło i drę się "BEKA MUSI BYYYYĆ"
- Idę pograć w counter strike'a , po czym pooglądam gołe laski na necie, a najlepsze zdjęcia wkleję na forum w ukrytym "dziale męskim"
- O!? To już wieczór? Idę na piwko z kumplami i w ogóle..
- Po drodze molestuję wzrokiem jakąś barbietę na ulicy
- Taaak...meczyk ,piwko, bekanie, pierdzenie, narzekanie na te "wstrętne babiszony"
- Kurdę, jak to się dzieje, że tak dobrze znana mi trasa na imprezę ma teraz dwa chodniki.... i w ogóle...jakoś te latarnie tak wirują uuuuuu ....
- Impreza się toczy, jedno piwko, drugie, O! Jakaś lalunia kręci się koło mnie, coś chce...., aaa no proszę bardzo, skoro tak chce to idziemy na małe co nieco do męskiej toalety
-Uff ledwie żyję, a tu jeszcze jakaś pi... truje mi tyłek o coś ..... Anka? Że kto? Moja dziewczyna.... nie możliwe....chociaż skądś ją znam, że nie dzwonię? Że pijany? Kto? Jaaa??? Jaa jjesssteemm trzeźźwiutki
-Oj miła pani chyba mnie już nie lubi, paw był ogromniasty <yes>
-Ile pani bierze? Coś się znajdzie...Andrzej dawaj dyche, brakuje mi dla tej miłej blond pani, tak tak, zaraz wrócę.....
-Miło było, chyba skorzystam z usług tej pani... jaki był ten numer do niej 555-..? Eee nie pamiętam
- Co ja tu robię? Ło Jezusicku... to ta pani...Anka się nazywała? Coś krzyczy, że co dalej być nie może? Do mnie krzyczy? Hmmm Fajny telewizor ma .... AUA to bolało! Co ona robi? Myśli że może sobie tak bezkarnie mnie bić... niech no ja bym tylko miał siły.... idę spać... Tylko jeszcze fajeczka...nie ma pani ognia? OMG znowu mnie bije, co ja jej zrobiłem..... Hrrrrrrrrrrrr...
-Wstaję...budzę się.... UFFFF....dobrze że to był tylko sen
- Tak, gdybym była facetem jeden dzień chciałabym zobaczyć jak to jest być takim prawdziwym chamem, skurczybykiem i świnią, co mężczyzn takiego pokroju tak bardzo w "takim życiu" kręci
Pozdrawiam wszystkim normalnych panów, których grafik dnia nie pokrywa się z powyżej przedstawionym oraz panie, które trafiły na takich panów i bardzo tego żałują
wyruchała bym moja Marte zwaliła konia
przeleciła sie goła( ły) po ulicy
poszła bym do burdelu
_________________ Escape is just the begining__
Wysłany: 2007-05-21, 14:39
gdybym była meżczyzną, to chciałabym zobaczyć jak to jest uprawiać sex od ich strony, zmasturbowałabym się oraz chciałabym uczestniczyć w prawdziwej meskiej rozmowie tj. zobaczyć co oni tam sobie mówię gdy nie ma kobiet...;p
_________________ Meet the 17, offer her a drive
You wanna rape her with sadistic smile...
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-21, 18:43
Wlazłabym do meskiej szatni po meczu bez żadnych konsekwencji.
Idia napisał/a:
Przeleciec jakąś lalunie
Do przespania się z kobieta nie musze być facetem.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wiek: 18 Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 6 Skąd: Z zadupia :P
Wysłany: 2008-04-08, 18:46
martynaczdz napisał/a:
a tak swoja droga ciekawe co faceci robili by w takim dniu ?? (jakby mogli byc kobietami??) hmm?? :> przynać sie :p
to zzleży czy w ten dzień miałbym okres czy nie
jak tak to pewnie bym zrozumiał tą Chorobę Szalonych Krów (inaczej psm)
jak nie to pewnie jak to każda kobieta ma w zwyczaju gadał bym o pierdołach typu paznokcie, włosy, co założyć na nastepna randke oraz rozwazal bym "czy on mnie jeszce kocha????" (co do tego ostatniego to od razu powiem że nie jestem gejem )
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i ludzka głupota, nie mam pewności co do Wszechświata.{Albert Einstein}
zalezy jakim facetem, bo jesli wysportowanym przystojniakiem to podrywałabym panny i zrobilabym meski wypad i posluchala o czym gadaja miedzy soba, i poszla do meskiej silowni(ciekawe ile bym podniosla);a jesli bylabym niskim grubaskiem z tradzikiem i kompleksami to wybralabym sie na impre i flirtowala z kazda dziewczyna oraz dala niezly pokaz na parkiecie
_________________ grzeczne dziewczynki ida do nieba , niegrzeczne maja raj a ziemi
Gdybym jeden dzień był mężczyzną... eee... ekhem, no ale w końcu nim jestem!
Może przez ten jedeń dzień będąc osobnikiem płci przeciwnej (czy tam kobietą jak wolicie) w końcu nie musiałbym się martwić o ogorzałość mojej facjaty.
I piękny i gładkim być.
Może nawet na zakupy bym się wybrał bez pewnych odruchów.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-20, 17:16
cały dzień bałabym się że klejnoty zrobią nieoczekiwany ruch
i w ogóle
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.