Świętoszka moze ty masz wiecej energii i checi i nie masz problemu by to bylo 3, 5 czy wiecej, mojej partnerce niestety wystarcza raz max dwa
hm hm moze za malo dbasz o nia ? tak tylko pytam,bo sama mialam w zwiazku rozne fazy, nie bylo klimatu, sily ,czasu itp.to bywa stresogenne zwlaszcza dl kobiety. Byc moze tez Ty masz racje,byc moze po prostu jestes zbyt dobry w te klocki i partnerka jest w pelni zaspokojona.
Kto tam wie...
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Widze tu nutke feminizmu Staram sie za kazdym razem byc dobry i to samo moge powiedziec o mojej partnerce. O nastroj zawsze staram sie zadbac gdyz gdzies tam w glebi duszy jestem romantykiem (swiece, wino, chilloutowa muzyczka). Kwestia moze miejsca (nie stac nas jeszcze na mieszkanko) i zmeczenia. Wiec nie mysl o mnie jak o napakowanym sterydzie ...
tak?w tym przypadku nawet ja nie jestem w stanie zauwazyc tej nutki,to co napisalam to mozliwe fakty,nie ideologia
HappyTreeFriend napisał/a:
Kwestia moze miejsca (nie stac nas jeszcze na mieszkanko) i zmeczenia.
tak,tak znam ten bol
O nastroj zawsze staram sie zadbac gdyz gdzies tam w glebi duszy jestem romantykiem (swiece, wino, chilloutowa muzyczka).
ale jak sam to ujales nie macie jeszcze mieszkania,czyli rozumiem,ze nie zawsze mozna sie wprowadzic w klimat?
Staram sie za kazdym razem byc dobry i to samo moge powiedziec o mojej partnerce
czyli zyc nie umierac
And I have no privacy
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-08-20, 18:53, w całości zmieniany 2 razy
ale jak sam to ujales nie macie jeszcze mieszkania,czyli rozumiem,ze nie zawsze mozna sie wprowadzic w klimat?
Mam maly pokoik na poddaszu zdala o 1 pietro od rodzicow. Mam pytanie - jestes z Poznania? >>Skąd: Pyrlandia<< poniewaz ciekawi mnie czy moze bierzecie kredyt i kupujecie jakies mieszkanko z partnerem w naszym pieknym miescie?
Mam maly pokoik na poddaszu zdala o 1 pietro od rodzicow. Mam pytanie - jestes z Poznania? >>Skąd: Pyrlandia<< poniewaz ciekawi mnie czy moze bierzecie kredyt i kupujecie jakies mieszkanko z partnerem w naszym pieknym miescie
Owszem,jestem z poznania.Co do mieszkania,to takowe juz posiadam.
And I have no privacy
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2008-10-17, 17:50, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2006-04-10, 11:13
6 razy - mmhhmm tez bym tak chcial, niestety u mnie to jest max 2 razy i nie z mojej winy zaznaczam
jasne jasne ale z doswiadczenia wiem ze jak facet ma za duzo dobrego sexu to traci rozped..... i takie rzeczy sie juz potem nie zdarzaja..... moze na poczatku ale nie pozniej (po paru miesiacach)
O nastroj zawsze staram sie zadbac gdyz gdzies tam w glebi duszy jestem romantykiem (swiece, wino, chilloutowa muzyczka)
ani chybi zasnelabym w piec min
bez obrazy
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Ps Prymas zapomnialam powiedziec,ze wrocilismy juz na drugi dzien do siebie po zerwaniu, tak wiec moje stwierdzenie ,ze jestem singlem jest juz przedawnione ,wiec nie musisz juz wspolczuc
Wiesz co? Będę szczery. Zupełnie zapomniałem o tym, że w ogóle Ci współczułem. Przepraszam... to chyba jakieś problemy z pamięcią. <leje się po twarzy> Ale z tego co piszesz to chyba nic się nie stało, jeśli wróciliście do siebie już na drugi dzień... Ale i tak mi wstyd.
Świętoszka napisał/a:
i zamierzamy za 2 lata wyjechac sobie na roczek do Stanow by troszke odlozyc,a po powrocie kupic nowe
Z tego co zaobserwowałem, gdy ktoś już wyjeżdża w miejsce, gdzie można dobrze zarobić, to na ogół już nie wraca. Kiedy Polak uświadcza pensji, jakie serwowane są w innych krajach, to po prostu nie ma ochoty pracować już za takie grosze, jakie nam nasz kraj oferuje. Nie zdziwiłbym się, gdybyś póĽniej zmieniła zdanie i została tam na znacznie dłuższy okres czasu.
Z tego co zaobserwowałem, gdy ktoś już wyjeżdża w miejsce, gdzie można dobrze zarobić, to na ogół już nie wraca
mozliwe,ale jestem bardzo zwiazana ze swoja rodzinka,przez co bylo by mi ciezko mieszkac z dala od nich
Prymas napisał/a:
Nie zdziwiłbym się, gdybyś póĽniej zmieniła zdanie i została tam na znacznie dłuższy okres czasu
jw
Prymas napisał/a:
deela napisał/a:
chybi zasnelabym w piec min
Zawsze potrafisz wtrącić coś wyjątkowego
podbudowala faceta nie ma co a tak na serio,kazdy lubi cos innego. Swoja droga deela inaczej postrzegasz romantyczny klimat czy po prostu nie cenisz sobie romantyzmu?
Prymas napisał/a:
Wiesz co? Będę szczery. Zupełnie zapomniałem o tym, że w ogóle Ci współczułem
buhehe w takim razie to nawet dobrze
Prymas napisał/a:
<leje się po twarzy>
chetnie Ci pomoge
Prymas napisał/a:
Ale i tak mi wstyd.
And I have no privacy
Wysłany: 2006-04-11, 11:28
Świętoszka napisał/a:
Swoja droga deela inaczej postrzegasz romantyczny klimat czy po prostu nie cenisz sobie romantyzmu?
nie jestem romantyczna, dla mnie sex musi byc dziki i namiwtny, przygotowania typu kolacyjki a potem upiorna 35 min gra wstepna zabijaja calkowice namietnosc
nie jestem romantyczna, dla mnie sex musi byc dziki i namiwtny, przygotowania typu kolacyjki a potem upiorna 35 min gra wstepna zabijaja calkowice namietnosc
Dziki sex i namietnosc ?. Twierdzisz ze romantyzmu nie mozna polaczyc z namietnoscia? ja uwazam ze mozna.
deela napisał/a:
upiorna 35 min gra wstepna
jak dla mnie to wolisz szybki numerek.
Oczywiscie kazdy ma prawo do swojego zdania - mamy po prostu inne podejscie do sprawy
Wysłany: 2006-04-12, 07:24
jak dla mnie to wolisz szybki numerek
i to jest gra wstępna właśnie, potem można się bawić i poł nocy na różne sposoby, ale żeby się dopieszczać przed pierwszym bzyknięciem.... bleeeeeeee chybabym zasnęła
Oczywiscie kazdy ma prawo do swojego zdania - mamy po prostu inne podejscie do sprawy
no w łóżku byśmy się nie dogadali
Chyba zeby to byla bardzo spontaniczna i szybka gra wstepna
1. gra wstepna w windzie
2. kulminacja na stole w jadalni
3. finalizacja w ogromnym lozku
Tee nawet mi sie podoba
a widzisz,jeszcze forum czegos Cie nauczy
And I have no privacy
Gra wstepna to cos cudownego,szczegolnie gdy partner wie co lubisz i potrafi robic to tak zeby sprawic jak najwiecej przyjemnosci
deela napisał/a:
Nie wyobrazam sobie na dłuzsza mete kochac sie bez gry wstepnej..To chyba najbardziej przybliza partnerow...Poza tym pragnienie ktore Cie rozrywa od srodka i przedłuzanie tej rozkoszy grą wstepną to cos cudownego..Mysle,ze w lozku najwazniejsze sa urozmaicenia..raz szybki numerek na podłodze innym razem dlug,delikatny seks w lozku..Po co sie ograniczac do jednej rzeczy skoro mozna miec wszystko
_________________ Wczoraj jest historią...
Jutro jest tajemnicą..
Dziś jest darem..
Wysłany: 2006-04-17, 17:55
HappyTreeFriend, Angel Eyes, widocznie mam meski poped plciowy szybko sie rozgrzewam i szybko stygne
kiedys porownano meski poped plciowy do kuchenki gazowej cyk i plonie cyk i gasnie
a kobiecy do kuchenki elektrycznej: dlugo sie nagrzewa a potem dlugo stygnie
HappyTreeFriend, Angel Eyes, widocznie mam meski poped plciowy szybko sie rozgrzewam i szybko stygne
kiedys porownano meski poped plciowy do kuchenki gazowej cyk i plonie cyk i gasnie
a kobiecy do kuchenki elektrycznej: dlugo sie nagrzewa a potem dlugo stygnie
Moge ile chce... zalezy jaka technika, od dnia i czy jestem zmęczona ogólnie.
Mysle ze 3 razy to maks bo i po co wiecej - wszystko z umiarem.
To co najwazniejsze to fakt ze nie lubie wieczorem - occzywiscie jak przychodzi co do czego to nie mowie - EJ stop jest wieczor wiec nic nie bedzie.
Poproistu wole rano lub w ciągu dnia. Mam więcej energii , sił i jakos lepiej mi wtedy ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.