Od razu mówie ze to pytanie hardkorowe Jeśli ktoś sie wstydzi albo moze się zgorszyć proszę nie czytać dalej
(pytanie do mężczyzn)czy chcielibyście zeby wasza partnerka połykała waszą spermę i dawała by wytrsnąć jej do ust?
(do kobiet)czy zgodziłybyście sie na to?
Wysłany: 2005-11-24, 22:10
ja kiedys sie wstydzilam potem brzydzilam a teraz raktuje to normalnie
nie loobie facetow hipokrytow: loobia to: ale matka ich dzieci nie bedzie lykala spermy wiec ida do kochanki
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Jakbym nie była blisko z facetem mnie by to brzydziło i to jeszcze jak.Ale na moje zdanie pewnie tez działa to ze jestem młodsza od deeli to i inaczej mysle troche
Chciałam poznać punkt widzenia mezczyzny
zeby takie cos robic trzeba duzo uczucia i trzeba byc z kims na prawde blisko,a przede wszystkim nie brzydzic sie,bo jednak to takie...nie wiem jak to ujac... troche mało higieniczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.