Wysłany: 2005-12-04, 15:32
cp dpo mocznika to ostatnio wylukalam go w skladzie ze dwoch szamponow np, a poza tym nie chcecie wiedziec co sie wyprawia w piekarni z chlebem np....... wiec nie badzcie tacy delikatni
a nastepna rzecz, facet pezed sexem jest dokladnie wykapany... przynajmniej moj, wiec zawartosc mocznika zanika prawie do zera, bo to jest tak skonstruowane ze facet na raz nie moze sie spuscic i oddac moczu, skladniki moczu zabijaja plemniki, dlatego
Dziewczyny najpierw spróbujcie a potem piszcie czy dobre czy nie,bo widze ,ze macie jakies uprzedzenia dziwne.
Ja tam nie wiem ,mojej dziewczynie byłej smakowało i dla mnie też było to przyjemne.
Ale najpierw trzeba się przełamać,spróbowac a potem pisać/mówić czy 'fajne to czy nie'
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Ja tam nie wiem ,mojej dziewczynie byłej smakowało i dla mnie też było to przyjemne.
tez smakowałeś specjału
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
ale pomyśl jak to trzeba być wygimnastykowanym 8) coś kiedyś słyszałem że specjalnie do robienia sobie lolo wycinają po żebrze żeby sięgnąć :lol:
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
w skrytce pod lozkiem
czasem wkladam je na swoje miejsce jak wychodze w gosci (taki stroj wizytowy )
Ja nic w tym fajnego nie widze i wcale mnie to nie bawi
zgadzam sie z toba Matys. ja się szczegółowiej nie wypowiadam bo jestem jedna z najmłodszych osób w gronie i w dodatku bez takich doświadczeń(naszczęście).
ale wg. mnie to jest okropne i takie strasznie obrzydliwe. nawet nie chce sobie tego wyobrażać bleeeeeeeeeeee
_________________ All good things come to an end...
;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.