Cytuję kumpla: ">Nie< zwykle mówią przestraszone dziewice, teoretyzujące moralistki, albo takie, które nie mają pojęcia o czym mówią, lub też te, których facet nigdy naprawde nie pociągał / którym facet nigdy nie zrobił porządnej minety".
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2008-05-19, 23:31
Czemu wypowiedadasz sie glownie slowami innych jakbys sam nie mial ani zdania ani doswiadczenia. No ale jezeli juz to robisz to moze odnies sie jakos do tego.
Wysłany: 2008-05-19, 23:34
Tego typu igraszki wychodzą spontanicznie (przynajmniej w moich doświadczeniach) czasami miało się ochotę no to czasami na coś innego. Czasami partnerka ma ochotę na to a czasami na coś innego. Fajnie jest, kiedy nie wiesz czego dokładnie się spodziewać po nadchodzącym stosunku ... wtedy to jest taka ciekawa igraszka ...
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
Czemu wypowiedadasz sie glownie slowami innych jakbys sam nie mial ani zdania ani doswiadczenia.
Napisałem to jako ciekawostkę, z którą się poniekąd zgadzam.
Mi wytrysk do ust sprawia o tyle przyjemność, że nie trzeba niczego przerywać; połykanie nie musi wchodzić w rachubę, co napisałem gdzie indziej - dziewczyna może przecież wypluć. Jednak zgadzam się ze słowami Magdy z innego tematu, że po pewnym czasie dochodzi się do wniosku, że lepsza chwila lekkiego niesmaku (chociaż zamierzam wypróbować sławetne ananasy) i spokój niż zabawa z papierowymi ręcznikami itp. Piszę to oczywiście nie posiadając doświadczenia, pozdrawiam mamę.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Cytuję kumpla: ">Nie< zwykle mówią przestraszone dziewice, teoretyzujące moralistki, albo takie, które nie mają pojęcia o czym mówią, lub też te, których facet nigdy naprawde nie pociągał / którym facet nigdy nie zrobił porządnej minety".
moge byc przestraszona dziewica...a co mi tam...
moralistka...bywam...
Myślę, że jak już sperma wyląduje w ustach to nie ma różnicy czy ją połknie czy nie... Smak zostaje
Moją dwie dziewczyny już połknęły i jakoś robią to dalej i to chętnie... Zależy od preferencji... To fakt, że na początku ciężko do tego kobietę przekonać... Wydaje mi się, że każda powinna tego spróbować, a potem zdecydować czy tego chce czy nie...
Tak samo z np. Gulaszem, jedni się zachwycają jego smakiem, a mi przez gardło nie może przejść, myślę, że podobnie jest ze spermą...
Dla mnie jest to bardzo podniecające...
_________________ pozdro dla swistu (ja wiem za co Cię pozdrawiam, ale zastanawiam się dlaczego Ty to robisz )
Wiesz, ja nie pilnuję ani jednej 'dziury' i jakoś z głodu nie zdycham. Więc z jedną tym bardziej nie ma się co bać.
Dla mnie to po prostu gówniarskie zachowanie i przykład osoby u której więcej myśli mniejsza główka (lub tylko). Więc daruj mi takie prymitywne powiedzenia.
To moje zdanie - masz swoje. Ja Cię do mojego nie przekonuję, Ty nie przekonuj mnie. Związków czystoseksualnych jest w 3 (__y__), ja nie muszę tego popierać. Zastanawiam się jedynie czy oficjalnie z nimi żyjesz w ten sposób czy obydwie okłamujesz.
1) Dla mnie to po prostu gówniarskie zachowanie i przykład osoby u której więcej myśli mniejsza główka (lub tylko). Więc daruj mi takie prymitywne powiedzenia.
2) Zastanawiam się jedynie czy oficjalnie z nimi żyjesz w ten sposób czy obydwie okłamujesz.
1) Oby wszyscy w wieku 20 lat mówili tak jak Ty i nie myśleli "mniejszą główką", studenci, jesteście po prostu żałośni
2) Odpowiedz sobie na to pytanie sam, w Polsce nie ma jeszcze wielożeństwa i długo jeszcze nie będzie.
Oficjalne życie z dwoma kobietami nie oznacza od razu wielożeństwa. Pisząc o związkach czystoseksualnych czy 'wolnych' można się domyślić, że mam na myśli właśnie świadomość dziewczyn, że jest jeszcze 'druga'.
Ale najwyraźniej powinienem był to napisać, wielkimi drukowanymi literami.
ja tam jak najbardzie sie zgadzam;] Ponoc sperma ma duzo bialka xP A jesli facet przed tym jadl ananasy to juz w ogole pychaxDxD <lol>
Dlatego FACECI JEDZCIE ANANASY!!!xDxD
_________________ ...SZANUJ TO CO MASZ ŻYJ MOCNO KOCHAJ MOCNIEJ I ZACHOWAJ TWARZ...
Ja na miejscu kobiety nie dałbym sobie wtrysnąć spermy do buzi. Ale jako facet nie odmówiłbym żadnej, ale tez nie zmuszałbym, ani nie prosiłbym się o to.
_________________ "For where thy treasure is, there is thy heart also" - The Gospel according to St Matthew
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.