A ja powiem,ze mnie to bardzo,ale to bardzo jara,gdy moja laska chce zebym jej wystrzelil w usta i pozniej polyka moja sperme.To naprawde podniecajace dla faceta!!!!!
A ja powiem,ze mnie to bardzo,ale to bardzo jara,gdy moja laska chce zebym jej wystrzelil w usta i pozniej polyka moja sperme.To naprawde podniecajace dla faceta!!!!!
A byś sie podjarał gdyby twoja laska przy połykaniu puściła chafta na ciebie, albo krzywiła sie, bo na przykład tego nierobiła i chciała spróbowac. Fakt faktem sa sposoby zeby zmienic jej smak, ale moja kobieta sie na to nigdy nie zgodzi i ja jej nie namawiam.
Bo dla niektorych kobiet jest to przyjemne. Gatunek ludzki cechuje to, ze ma rozne upodobania.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-09-10, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1191 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-09-10, 12:48
moo napisał/a:
a jak by ci chciał za przeproszeniem nasikać do buzi?
a następna osoba napisze, ale bez przesady, a jakby Ci chciał za przeproszeniem nasrać do buzi, trzymajmy się tematu kizia mizia, każdy lubi to co chce, a są kobiety którym to nie przeszkadza i preferują takie yy zabawy?
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Nawet gdyby chciała to musiałbym być bardzo nieprzytomny/pod wrażeniem żeby podzielić się drogocennym materiałem gentycznym.
_________________ VaBij!
dziad35
Wysłany: 2008-04-26, 17:04
moo napisał/a:
w życiu nie zgodziłam się i nie zgodzę na takie coś. to obrzydliwe. jak w ogóle niektórzy faceci mogą myśleć, że to przyjemne ! ? ! fe !
SKORO LUBIE LIZAC KOBIETE DO KONCA..WYLIZAC AZ DO ORGAZMU, TO CO WTYM ZLEGO JESLI PRAGNE TEGO W DRUGA STRONE..
W CZYM MEZCZYZNI LUB KOBIETY SA GORSZE???
ps;lubisz lizanie Twej cipki???do konca???
jesli NIE, to moze cos z Toba jest NIE tak, a nie z facetami, co?
znalem sporo kobiet i BARDZO lubily byc lizane....
Za połykaniem (oprócz oczywistego powodu sprawienia partnerowi przyjemności, o co chyba się w seksie oralnym rozchodzi) przemawia szereg plusów czysto praktycznych. Połykanie jest bardziej naturalną reakcją i sposobem na dokończenie.
Wypluwanie rodzi szereg trudności - trzeba być przygotowanym na usunięcie spermy (bo przecież nie wyparuje nagle) lub sprint do łazienki...
A poza tym, cytując pewną kobietę: "Jaki komunikat przekazujesz mężczyźnie natychmiast biegnąc do najbliższego zlewu by wypluć? Taki, że jest Ci wystarczająco wygodnie by uklęknąć i objąć ustami penisa ale już nie żeby połknąć owoc swojej pracy. Wiem, że poczułabym się źle, gdyby mój chłopak pobiegł do łazienki by wypłukać gardło po tym jak robił mi minetę. Więc jasne, że połknę, to jest wręcz niegrzeczne nie połknąć."
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
zaskakujace co niektorych ludzi podnieca? ja osobiscie nie zrobilabym czegos takiego...i nie wydaje mi sie zeby to byla kwestia wieku, bo jak ja sie czegos brzydze teraz to wiem, ze za 10 lat mi nie przejdzie...no ale kazdy jest indywidualnoscia....
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2262 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-04-27, 08:57
a ja myślę, że wypluwanie w ręcznik papierowy itp. metody, to właśnie poprzedniki połknięcia ;-) do każdej myśli trzeba dojrzeć, w momencie kiedy kobieta stwierdzi, że to przecież 3 sekundy, które nie pozostawiają po sobie niczego, zacznie stosować uproszczoną metodę jaką jest zwykłe połknięcie :-)
fairy99, przepowiadanie przyszłości nigdy nikomu zbyt dobrze nie wyszło ;-)
_________________ mrau...
xbartxxx
Wysłany: 2008-05-12, 18:19
mnie zawsze krecilo bo to jest bardzo przyjemne.teraz wiem ze juz bedziemy razem z partnerka to ona wogole nie widzi przeszkod bo na poczatku nawet nie chciala mi zrobic lodzika,a teraz robi nawet z polykiem i mnie to bardzo kreci
Urgoz
Wysłany: 2008-05-15, 22:51
Heh, no wiec witam wszytkich.
Duzo zdan tu widze, i dochodze do wniosku, ze punkt widzenia zalezy od punktu patrzenia...
+
1. Wydzielina jak slina, pot, loj, i inne rzeczy ktore w nas plyna.
2. Cos tam dobrego sie w tym znajdzie jak witaminy, takie 2 wchlanianie zwrotne
3. Obrzydliwe, ale przecierz jest wiele obrzydliwych rzeczy dla niektorych,
francuzi jedza slimaki, chinczycy robiaki, a my, polacy, kisimy ogorki ( bez skojarzen, takie zwykle ), jemy sery plesniowe itd.
4. Sprawia przyjemnosc facetowi
-
1. Niesmaczne, moczik itd., szkodliwe substancje juz wydalone z organizmu
2. Kobieta moze po prostu nie miec ochoty
3. stnieja inne sposoby kochania i zaspokajania sie
Moje zdanie jest takie ( jestem facetem ) : mam do tego neutralne podejscie, jestem raczej na NIE, ale wszystko zalezy od partnerki, wlozyc i trysnac to nie sztuka, ciezej przyjac i przelknac...
Na koniec napisze ze mam 15 lat, wiec moze moje podejscie jest zbyt... mlode?
Ostatnio zmieniony przez Urgoz 2008-05-15, 22:54, w całości zmieniany 2 razy
jeśli ktoś lubi coś takiego posmakować, proszę bardzo jej wola, jeśli nie to nie, kwestia gustu i lubienia. Urgoz, dość dobre argumenty za i przeciw napisał. Osobiście tego nie lubię, chociaż znam parę dziewczyn które to lubię i już. Upodobanie i chcę o tym decydują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.