Forum Dyskusyjne :: Wytrysk do ust
Najlepsze forum młodzieżowe w Sieci!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Seks i erotyka » Wytrysk do ust

Otwarty przez: Ruget
2006-12-28, 01:10
Wytrysk do ust
Autor Wiadomość

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-05-18, 07:14   

Sabadero, naucz się czytać ze zrozumieniem, dopiero pogadamy.

kucyk 

Wysłany: 2007-09-09, 22:07   

A ja powiem,ze mnie to bardzo,ale to bardzo jara,gdy moja laska chce zebym jej wystrzelil w usta i pozniej polyka moja sperme.To naprawde podniecajace dla faceta!!!!!

Lilo 

Wysłany: 2007-09-10, 08:25   

kucyk napisał/a:
A ja powiem,ze mnie to bardzo,ale to bardzo jara,gdy moja laska chce zebym jej wystrzelil w usta i pozniej polyka moja sperme.To naprawde podniecajace dla faceta!!!!!

A byś sie podjarał gdyby twoja laska przy połykaniu puściła chafta na ciebie, albo krzywiła sie, bo na przykład tego nierobiła i chciała spróbowac. Fakt faktem sa sposoby zeby zmienic jej smak, ale moja kobieta sie na to nigdy nie zgodzi i ja jej nie namawiam.

moo 

Wysłany: 2007-09-10, 09:18   

w życiu nie zgodziłam się i nie zgodzę na takie coś. to obrzydliwe. jak w ogóle niektórzy faceci mogą myśleć, że to przyjemne ! ? ! fe !

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2007-09-10, 12:17   

Bo dla niektorych kobiet jest to przyjemne. Gatunek ludzki cechuje to, ze ma rozne upodobania.
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-09-10, 12:18, w całości zmieniany 1 raz  

moo 

Wysłany: 2007-09-10, 12:18   

no pewnie, ale jak dla mnie to ohyda.

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2007-09-10, 12:36   

Cytat:
(pytanie do mężczyzn)czy chcielibyście zeby wasza partnerka połykała waszą spermę i dawała by wytrsnąć jej do ust?

to może najpierw na pytanie dla meżczyzn, nie spotakałam jeszcze faceta który by się tego brzydził, co nie oznacza że byłam w to zamieszana ;]
Cytat:
(do kobiet)czy zgodziłybyście sie na to?

człowiek z miłości, z pragnienia, z nietrzezwosci, z potrzeby, z ciekawosci zrobi [prawie] wszystko

moo 

Wysłany: 2007-09-10, 12:43   

no ale bez przesady. a jak by ci chciał za przeproszeniem nasikać do buzi? słyszałam o ludziach, którzy mają takie upodobania dziwne O o

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2007-09-10, 12:48   

moo napisał/a:
a jak by ci chciał za przeproszeniem nasikać do buzi?

a następna osoba napisze, ale bez przesady, a jakby Ci chciał za przeproszeniem nasrać do buzi, trzymajmy się tematu kizia mizia, każdy lubi to co chce, a są kobiety którym to nie przeszkadza i preferują takie yy zabawy?

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-09-10, 18:11   

moo napisał/a:
no ale bez przesady. a jak by ci chciał za przeproszeniem nasikać do buzi? słyszałam o ludziach, którzy mają takie upodobania dziwne O o
tak, dokładnie, oddać litr moczu wprost do Twojej buzi.

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-04-20, 01:05   !

To już po kolacji.

Dunno perwersyjna przyjemność czy cuś takiego.

Nawet gdyby chciała to musiałbym być bardzo nieprzytomny/pod wrażeniem żeby podzielić się drogocennym materiałem gentycznym. :ups:

dziad35 

Wysłany: 2008-04-26, 17:04   

moo napisał/a:
w życiu nie zgodziłam się i nie zgodzę na takie coś. to obrzydliwe. jak w ogóle niektórzy faceci mogą myśleć, że to przyjemne ! ? ! fe !

SKORO LUBIE LIZAC KOBIETE DO KONCA..WYLIZAC AZ DO ORGAZMU, TO CO WTYM ZLEGO JESLI PRAGNE TEGO W DRUGA STRONE..
W CZYM MEZCZYZNI LUB KOBIETY SA GORSZE???
ps;lubisz lizanie Twej cipki???do konca???
jesli NIE, to moze cos z Toba jest NIE tak, a nie z facetami, co?
znalem sporo kobiet i BARDZO lubily byc lizane....

#luba 
kurewka

Wysłany: 2008-04-26, 17:57   

Za połykaniem (oprócz oczywistego powodu sprawienia partnerowi przyjemności, o co chyba się w seksie oralnym rozchodzi) przemawia szereg plusów czysto praktycznych. Połykanie jest bardziej naturalną reakcją i sposobem na dokończenie.
Wypluwanie rodzi szereg trudności - trzeba być przygotowanym na usunięcie spermy (bo przecież nie wyparuje nagle) lub sprint do łazienki... :oczami:
A poza tym, cytując pewną kobietę: "Jaki komunikat przekazujesz mężczyźnie natychmiast biegnąc do najbliższego zlewu by wypluć? Taki, że jest Ci wystarczająco wygodnie by uklęknąć i objąć ustami penisa ale już nie żeby połknąć owoc swojej pracy. Wiem, że poczułabym się źle, gdyby mój chłopak pobiegł do łazienki by wypłukać gardło po tym jak robił mi minetę. Więc jasne, że połknę, to jest wręcz niegrzeczne nie połknąć."

fairy99 

Wysłany: 2008-04-27, 01:58   

zaskakujace co niektorych ludzi podnieca? ja osobiscie nie zrobilabym czegos takiego...i nie wydaje mi sie zeby to byla kwestia wieku, bo jak ja sie czegos brzydze teraz to wiem, ze za 10 lat mi nie przejdzie...no ale kazdy jest indywidualnoscia....

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2008-04-27, 03:13   

luba napisał/a:
Więc jasne, że połknę, to jest wręcz niegrzeczne nie połknąć.

Brzmi jak bardzo naciągany masochizm. Jak się nie lubi, to się nie połyka. Wystarczy mieć pod ręką ręczniki papierowe.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2008-04-27, 08:57   

a ja myślę, że wypluwanie w ręcznik papierowy itp. metody, to właśnie poprzedniki połknięcia ;-) do każdej myśli trzeba dojrzeć, w momencie kiedy kobieta stwierdzi, że to przecież 3 sekundy, które nie pozostawiają po sobie niczego, zacznie stosować uproszczoną metodę jaką jest zwykłe połknięcie :-)

fairy99, przepowiadanie przyszłości nigdy nikomu zbyt dobrze nie wyszło ;-)

xbartxxx 

Wysłany: 2008-05-12, 18:19   

mnie zawsze krecilo bo to jest bardzo przyjemne.teraz wiem ze juz bedziemy razem z partnerka to ona wogole nie widzi przeszkod bo na poczatku nawet nie chciala mi zrobic lodzika,a teraz robi nawet z polykiem i mnie to bardzo kreci

Urgoz 

Wysłany: 2008-05-15, 22:51   

Heh, no wiec witam wszytkich.

Duzo zdan tu widze, i dochodze do wniosku, ze punkt widzenia zalezy od punktu patrzenia...

+
1. Wydzielina jak slina, pot, loj, i inne rzeczy ktore w nas plyna.
2. Cos tam dobrego sie w tym znajdzie jak witaminy, takie 2 wchlanianie zwrotne :D
3. Obrzydliwe, ale przecierz jest wiele obrzydliwych rzeczy dla niektorych,
francuzi jedza slimaki, chinczycy robiaki, a my, polacy, kisimy ogorki ( bez skojarzen, takie zwykle ), jemy sery plesniowe itd.
4. Sprawia przyjemnosc facetowi

-
1. Niesmaczne, moczik itd., szkodliwe substancje juz wydalone z organizmu
2. Kobieta moze po prostu nie miec ochoty
3. stnieja inne sposoby kochania i zaspokajania sie

Moje zdanie jest takie ( jestem facetem ) : mam do tego neutralne podejscie, jestem raczej na NIE, ale wszystko zalezy od partnerki, wlozyc i trysnac to nie sztuka, ciezej przyjac i przelknac...

Na koniec napisze ze mam 15 lat, wiec moze moje podejscie jest zbyt... mlode?
Ostatnio zmieniony przez Urgoz 2008-05-15, 22:54, w całości zmieniany 2 razy  

Tusilla 
istota zakochana

Wysłany: 2008-05-16, 12:00   

jeśli ktoś lubi coś takiego posmakować, proszę bardzo jej wola, jeśli nie to nie, kwestia gustu i lubienia. Urgoz, dość dobre argumenty za i przeciw napisał. Osobiście tego nie lubię, chociaż znam parę dziewczyn które to lubię i już. Upodobanie i chcę o tym decydują.

Achentar 

Wysłany: 2008-05-17, 14:51   

Hmm nie wiem czy wytrysk do ust to konieczne by dać facetowi przyjemność. Oczywiście niektórych to podnieca innych nie. Mnie to chyba obojętne.

Odpowiedz do tematu