Do tego dodałbym jeszcze, że seks oralny jest poniżający dla kobiet (przynajmniej w moim odczuciu).
Pozwolisz Wampi, że nie wypowiem się co do głównego tematu (no wiesz, jestem bez doświadczeń, a do tego za młody ).
To ja może powiem ,że z moiją byłą dziewczyną jakoś to tematem tabu nie było i należało do spraw całkiem normalnych. Jako,że moja była luba bardzo to lubila a i mi było przyjemnie gdy kończyłem w jej ustach to nic nie stało na przeszkodzie. Oczywiście nie od samego początku naszego współzycia tak było ,ale jak już K. spróbowała to mógłbym zaryzykowac stwierdzenie ,ze co drugi stosunek tak się własnie kończył.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Prymas, to przez Ciebie Było nie wymieniac własnie mocznika
Przecież to oczywiste, że się w niej znajduje - w końcu ma to samo "ujście". Nie domyślaliście się zanim tego nie napisałem? Heh, mój post prawdopodobnie doprowadził do zmian związanych z Waszym współżyciem (bo odechciało Wam się w to bawić). Nie wiedziałem, że przez Internet można być takim wpływowym...
osobiście bym tego dziewczynie nie zaproponował :?
do dziewczyn "wprawionych"; co w tyn widzicie fajnego Rozumiem jeszcze kolesi - po obejrzeniu pokaĄnej kolekcji filmów "edukacyjnych" mogą twierdzić że to fajna rzecz i dziewczyny to lubią.
Ale tak na poważnie CO WY DROGIA PŁCI PIĘKNA W YM WIDZICIE FAJNEGO
Dla mnie to jest obrzydliwe :?
Pani mojego serca musiała by bardzo tego chciać żebym na to poszedł
Jak spojrzeć na to pod pewnym kątem to to można pod kanibalizmy podciągnać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.